Unisport WebTV: Unboxing af Magista Obra

Hvordan skal man egentlig forholde sig til den nye Magista Obra? Erstatter ankelsokken den almindelige sok? Skal man klippe noget af sin egen sok af eller hvordan hænger det lige sammen? Den nye Magista har skabt lidt forvirring hos mange og tilsynladende kunne Jakob og Joltter heller ikke helt finde ud af, hvad der var hoved og hale, da de modtog de nye fodboldstøvler.

Der opstod nok flere spørgsmål end svar da den nye Magista Obra blev præsenteret i Barcelona den 6. marts. Hvad var det lige formålet var med den ankelsok, som fodboldstøvlen var blevet udstyret med? Og hvad med Flyknit overdelen? Behøver man ikke at spille med sokker i fodboldstøvlerne længere?

I vores web studie var der også lidt forvirring at spore da Magistaen dumpede ind af døren. Men ikke desto mindre endte drengene da ud med den rigtige Magista.

Du har ventet længe nok. Forudbestil den nye Nike Magista Obra i dag - kun 2.099,-.

Magista Obra er en helt ny type fodboldstøvle, som afviger fra normen på flere områder. Således har Nike forsøgt at skabe en fodboldstøvle der var slidstærk nok til at holde over længere tid, men samtidig kunne yde den sensationelle følelse af at spille barfodet. Materialierne og teknologierne bag Magista Obra forsøger altså at blande det bedste fra menneskets anatomi og den teknologiske udvikling.

Så når det kommer til stykket er Magista altså stadig en fodboldstøvle. Og på den måde erstatter den ingenting. Andet end dit tidligere par fodboldstøvler. Ankelsokken er skabt for at lave en mere naturlig overgang mellem støvlen og resten af benet. Den yder altså en følelse af at fodboldstøvlen er ét med resten af kroppen. Det kan sammenlignes med en handske, der jo som bekendt ikke slutter halvvejs på hånden, men går hele vejen ned omkrign håndleddet.

Flere af Nikes absolutte stjernespillere vil trække i denne atypiske fodboldstøvle, først og fremmest når de skal kæmpe for deres land i Brasilien til VM. Mange af dem har således selv været med under udviklingen af fodboldstøvlen, der som bekendt erstatter CTR360-kollektionen. En af dem, som har været meget glad for den kollektion var Andres Iniesta og Nike gjorde ham da også til frontfiguren både for præsentationen, men også for test af støvlen.

Du har ventet længe nok. Forudbestil den nye Nike Magista Obra i dag - kun 2.099,-.

ALT_TAG

Magista Obra er en fodboldstøvle ud over det sædvanlige og Jakob og Joltter havde da også lidt svært ved at kapere, hvordan den nye Magista egentlig så ud. Efter to måneders ventetid kan du nu forudbestille den. Du skal dog vente til slutningen af maj før du også kan få lov til at opleve på tætteste hold, hvordan den nye fodboldstøvle føles. Er du iblandt dem, som skal have den nye Magista?