Ny Mercurial Vapor Superfly IV i flere colourways

Fra torsdag til fredag havde Nike inviteret resten af verden til deres Innovation Summit i Madrid. Her blev vi præsenteret for hele deres VM line-up, der bestod af tøj, sko, fodboldtrøjer og fodboldstøvler. Den helt store begivenhed her var dog præsentationen af Cristiano Ronaldos nye Mercurial Vapor Superfly IV. VM modellen kommer i Rød/Neon/Sort, men Nike har også andre colourways i tankerne til den fjerde generation af Superfly.

Nike rider i øjeblikket på en innovationsbølge, som for alvor tog til med præsenationen af Magista Obra i marts måned. Men selv om vi først lige skal i gang med at lære både Magista og den nye Superfly at kende, så har de faktisk været længe undervejs. Fire år for at være helt præcis.

Den nye Nike Mercurial Superfly kan forudbestilles fra den 26. maj. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og og få den seneste information om den nye fodboldstøvle.

Dengang stod Cristiano Ronaldo også sammen med Nike og præsenterede den nye Vapor II, der på daværende tidspunkt også var teknologisk avanceret. De færreste vidste dog at Nike allerede var i gang med at planlægge, var der fire år senere skulle blive Nikes mest innovative fodboldstøvle siden den første Mercurial i 1998.

Det er svært ikke at sammenligne den nye Superfly med Magista Obra. Denne letvægter kommer nemlig både med en højhalset ankelsok og en overdel i Nikes Flyknit, som er blevet overbelagt med en særligt udviklet variant af NikeSkin. Her stopper sammenligningerne dog også. Hvor Magistaen er lavet med den anatomiske GF13-læst, så er denne letvægter lavet med den samme læst som forrige Vapor kom med, nemlig SV 12, der yder er et tæt og smidigt fit, som vi kender det fra Mercurial-kollektionen.

Den nye Nike Mercurial Superfly kan forudbestilles fra den 26. maj. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og og få den seneste information om den nye fodboldstøvle.

Udover præsentationen af den nye Mercurial Vapor Superfly IV, så var formålet med eventet også at vise hele Nikes VM-kollektion frem, som altså blandt andet også indebar en ny Hypervenom, Tiempo Legend V, Magista Obra og så naturligvis den ny Superfly. Farverne på de fire støvler kommer alle i et tema af Neon, Rød og Sort i forskellige kombinationer. Det er disse farver som vil pryde spillernes fodboldstøvler under VM i Brasilien.

Farven på Cristiano Ronaldos nye fodboldstøvler er Rød/Neon/Sort, men ved eventet i Madrid havde Nike også taget en Sort/Rød variant som helt sikkert også vil få sig nogle fans. Denne variant er dog ikke del af VM-kollektionen og vil først blive tilgængelig senere på året, hvor også nye colourways til Magista Obra vil blive offentliggjort.

Hvad enten man er til sort eller rød, så kommer den nye Superfly med eksplosiv fart. Den nye letvægter er først og fremmest udviklet med den høje fart for øje, og det har Nike blandt andet gjort ved at udstyre støvlen med en sål i karbon fibre. Den kommer også med et anderledes knopsystem, med en roteringskonfiguration under storetåen giver større bevægelsesfrihed og et mere eksplosiv afsæt fra jorden.

Vi havde naturligvis vores WebTV hold med på første række og de fik også muligheden for at prøve den nye Superfly. Ud fra deres første indtryk af støvlen er vi vidne til måske noget af det bedste Nike har præsteret med en letvægtsstøvle. Se med i videoen og hør Jakob og Joltter første bedømmelse af den nye speedstøvle.

Vi har svært ved at få armene ned over den nye Mercurial Vapor Superfly IV. Og vi kan næsten ikke beslutte os for, om den røde eller sorte variant er fedest. Vi tror bare at vi kommer frem til den konklusion at letvægteren bare er fed uanset farver. Men hvad synes du? Kan du bedre lide den i farver eller i sort? Og hvad synes du i det hele taget om den nye Mercurial? Del gerne din mening med os ved at kommentere i feltet herunder.