Unisport WebTV: Nike Mercurial Superfly førstehåndsindtryk

Oven på lanceringen af den spritnye Nike Mercurial Superfly er der sikkert en del der spekulerer over, hvordan Nikes nye, innovative fodboldstøvle rent faktisk føles at have på foden. Jakob og Joltter var i Madrid og var heldige nok at få Superfly på fødderne - og derfor giver de dig det allerførste indtryk lige her.

Den har ladet vente på sig, den nye Superfly - men nu er den endelig tilbage. 4 år tog det, men det har været ventetiden værd. Superfly er nemlig blevet opdateret og fintunet til at være endnu mere eksplosiv end nogensinde før med Flyknit, Dynamic Fit Collar, Brio-kabler, et tweaket knopsystem og den ikoniske carbonfibersål.

Nike har arbejdet i fire år for at integrere spillernes kontinuerlige ønske om at bliver hurtigere og hurtigere, hvilket har resulteret i Mercurial Superfly. Den ser dog noget anderledes ud end sidst, takket være den høje Dynamic Fit Collar og Flyknit-overdelen, som Nike lover giver en pasform som ingen anden fodboldstøvle.

Den nye Nike Mercurial Superfly kan forudbestilles fra den 26. maj? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og og få den seneste information om den nye fodboldstøvle.

...og skulle man dømme efter Joltter og Jakobs ansigtsudtryk, da de første gang fik Mercurial Superfly på, er der noget om snakken. I alle fald var begge meget begestrede - og især Jakob, der længe har været stor fan af Mercurial-serien.

Hvorfor præcis vores to WebTV-værter og støvlenørder er så begejstrede for den nye Superfly kan du høre i vores førstehåndsindtryks-afsnit lige herover. Der bliver snakket lockdown, Flyknit, Magista og V12-læsten, som Superfly er bygget over. Det er i øvrigt den samme læst, som Vapor VIII og IX benytter, og derfor er den nye Superfly også en halv til en hel størrelse stor i det.

Hvad synes du om den nye Nike Mercurial Superfly fodboldstøvle, og er det fedt at Superfly er tilbage? Del meget gerne dine tanker eller spørgsmål med os i boksen herunder.