Nike Mercurial Superfly lancering i Madrid - opsamling

Fredag eftermiddag løftede Nike sløret for deres seneste - og 12. generation af Mercurial i Madrid, hvor Cristiano Ronaldo var med til at lancere den spritnye Nike Mercurial Superfly. Vi sad på første række da gik ned - kig med!

Siden lanceringen af den første Nike Mercurial fodboldstøvle i 1998 har Mercurial-siloen altid været noget specielt - og derfor var der da også masser af inbudte gæster og medier på plads fra hele verden, da Nike fredag eftermiddag løftede sløret for den seneste udgave af Nike Mercurial.

Og hvilken udgave; Den nye Mercurial Superfly er topmålet af innovation, og er lige Nike Magista Obra lavet med den revolutionerende Flyknit-teknologi, der sikrer et unikt fit og at Mercurial nærmest føles som om den er ét med foden. Denne fornemmelse forstærkes af den ikoniske Dynamic Fit Collar, der ud over at give Mercurial Superfly fodboldstøvlen et unikt look også sørger for at den følger fodens og benets bevægelser.

Den nye Nike Mercurial Superfly kan forudbestilles fra den 26. maj? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og og få den seneste information om den nye fodboldstøvle.

For at optimere Mercurial Superfly til fart og acceleration har Nike også vævet de såkaldte Brio-kabler ind i Flyknit-overdelen og fastlåst under sålen for en effektiv udnyttelse af dine kræfter - og med genintroktionen af carbonfibersålen tilbyder Superfly også et eksplosivt afsæt. Som om Cristiano ikke var hurtig nok i forvejen...

Og netop Cristiano Ronaldo dukkede da også op på scenen. Inden da blev vi dog taget med igennem teknologien og tankerne bag den nye Mercurial Superfly fodboldstøvle af Mark Parker, Trevor Edwards og Phil McCartney fra Nike, hvor vi også fik lov at se Nikes nye VM-reklame, "Winner Stays". Her er Ronaldo i øvrigt også med - og hvis du ikke har set den endnu, er du gået glip af noget...

Herefter stod på en hurtig Q&A inden Ronaldo sagde tak for i dag og forlod scenen igen. Herefter blev ilden givet fri, og de mange gæster kunne få lov at komme helt til på den nye Mercurial Superfly. Faktisk så tæt, at den kunne prøves på fødderne. Samtidig fik vi lejlighed til at tale med Nike Design Director, Denis Dekovic, om den nye Mercurial Superfly - og resultatet af det kan du snart se meget mere af.

Til eventet fik vi også et smugkig til en kommende farvevariant af den nye Nike Mercurial Superfly, der ud over den Rød/Gule lanceringsfarve også kommer i stilet Sort/Hvid udgave. Og ja, sidstnævnte trak en del beundrende blikke i Madrid - også fra Team Unisport... Er man hooked på den sorte Superfly må man dog væbne sig lidt med tålmodighed, da det kun er den Rød/Gule der kommer i første omgang.

Hvad synes du om den nye Nike Mercurial Superfly fodboldstøvle, og er den noget for dig? Del meget gerne dine tanker om CR7s nye, hurtige våben i boksen herunder.