Unisport look of Nike F.C. - Meld dig ind i den eksklusive klub

Fodbold er ikke kun noget som foregår på en fodboldbane. Fodbold er en livsstil, som i lige så høj grad handler om at udtrykke sig selv. Nike F.C. er klubben der understreger den påstand og med kollektionen bag den 20 år gamle klub, er der rig mulighed for at slutte sig til et hold af legendariske fodboldspillere.

Nike har aldrig været bange for at føre an, både på og udenfor fodboldbanen. Efter eget udsagn blev Nike F.C. allerede grundlagt i 1994 og i 2014 har Nike samlet det bedste fra den mystiske klub i en kollektion der kombinerer sport og mode på stilfuld vis.

Skal du være medlem af Nike F.C.? Køb N98 Track jakke nu - kun 1259,-.

Nike F.C.-kollektionen består af en jakke, t-shirts, sweatshirts, en tracktop, en snapback, samt et par af den ikoniske Tiempo '94. Der er altså rig mulighed for at iføre sig en lang række af Nikes produkter og kombinere dem på kryds og tværs.

Du kan også gå ind og få de stilrene T-shirts - kun 224,-.

Nike F.C. omfavner det bedste fra 90'erne til 00'erne til i dag og et af de bedste eksempler på det er den tidsløse Snapback som bærer et tydeligt præg af moden fra 90'erne, men som samtidig giver et kækt look, som mange af nutidens fodboldsspillere dyrker, blandt andre Neymar Jr. og Kevin-Prince Boateng.

Gør som Neymar og Boateng og anskaf dig en Nike F.C. snapback - kun 199,-.

Den mystiske klub som går under navnet Nike F.C. blev grundlagt i 1994 af "El Fenómeno" bedre kendt som Ronaldo. Senere trådte legendariske navne som Figo og Cannavaro til og senest har vi altså udover de to kække førnævnte fyre også set Jack Wilshire og Pablo Osvaldo melde sig ind.

Et andet af Nikes tidsløse produkter er deres Tiempo '94 som selvfølgelig også er lavet i et design der passer til Nike F.C.-kollektionen. Hele kollektionen kommer nemlig i et stilrent look hovedsageligt med sorte, hvide og guld farver og med denne model på fødderne, vil man helt sikkert føle sig værdig til at blive optaget i klubben af legender.

Er du vild med Tiempo '94 kollektionen? Køb skoene her - kun 989,-.

ALT_TAG

Fodbold er en livsstil og det udlever Nike til det fulde. Grundlagt af en af verdens største fodboldikoner og videreført af nogle af nutidens mest populære fodboldspillere, er Nike F.C. en klub alle gerne vil være en del af. Hvis du elsker Nikes produkter, så er denne kollektion i sandheden uundgåelig. Gå på udforskning hos Nike F.C. og meld dig ind i klubben som Neymar Jr og mange andre allerede har gjort.