Nike præsenterer stor VM kollektion i Madrid

Med VM i Brasilien som den helt store begivenhed til sommer, har Nike besluttet sig for at 2014 skal være det helt store innovationsår. Værtslandet er blevet den helt store inspirationskilde for Nike og i disse dage kan man i Madrid få lov til at se hele Nikes VM line up for de 10 lande, som Nike repræsenterer ved VM.

Vi har allerede gjort bekendtskab med de VM trøjer, som Nike har designet for deres ti lande ved VM. Men kigger man på de kollektioner der er blevet designet til spillere, trænere og andet personale til VM, så handler det om meget mere end en landsholdstrøje. VM er den største begivenhed i fodboldens verden og det understreger Nike ved at gøre det til en hel livsstil med alt fra landsholdstrøjer, fodboldstøvler, trænings- og fritidstøj.

Således har Nike blandt andet skabt kollektionen "Athlete Journey", som henvender sig til spillerne ved VM og som omfatter alt det udstyr forbundet med selve fodbolden. Så udover landsholdstrøjerne som de vil bære under kamp, har Nike også inddraget mange af de andre vigtige elementer både før og efter kamp.

Martin Lotti, som er Creative Director hos Nike forklarer: "Det overordnede mål var at skabe ikoniske og mindeværdige produkter som spillere kan bære under deres tid i Brasilien." Disse produkter indebærer både træningsudstyr- og sæt, når spillere møder op til interviews, når de har fri og når de rejser fra by til by.

Nike har gennem en række år bygget deres eget hold op, som de i år har præsenteret som Nike F.C.. Denne kollektion inkluderer blandt andet deres Track Top N98, IRD Saturday jakke, Snapback Block cap, Nike F.C. Glory t-shirt, Tiempo '94 og meget mere.

Og så er der naturligvis fodboldstøvlerne. Uden dem kommer fodboldspillere næppe langt. Nike har også brugt denne lejlighed til at præsentere os for deres VM-kollektion, hvor vil se alle deres stjerne spille i netop disse farver. Indtil videre har Nike fremvist 3 af deres 4 siloer, som altså omfatter: Magista Obra, Hypevernom og Tiempo Legend V. Farverne har den grad fået glans over sig i denne kollektion og man kommer ikke til at være i tvivl om, hvem der har Nikes fodboldstøvler på ved VM.

Du kan læse om præsentationen af Magista, Hypervenom og Tiempo her

Den helt store begivenhed har vi dog stadig til gode og den vil finde sted i eftermiddag. Nike har i de sidste par dage teaset med billeder, hvor de skriver at næste destination ikke har nogen grænser. Samtidig lover de, ligesom ved præsentationen af Magista, at fodbold aldrig vil blive det samme igen. Vi kan slet ikke vente på at se, hvad Nike har i ærmet til os. Cristiano Ronaldo har i hvert fald allerede udtrykt stor begejstring for den nye Mercurial.

Der er virkelig gang i innovationerne i Madrid i disse dage og Nike lover at kulminationen i aften ikke vil blive en skuffelse. Hvad synes du om Nikes helt store innovations line up, som de præsenterede i går? Er du lige så klar til VM, som Nike tilsyneladende er? Vi vil meget gøren høre, hvad du har at sige til Nike og deres VM kollektion, så del endelig din mening med os i feltet herunder.