Nike præsenterede Mercurial Vapor Superfly IV med episk video

Til sommer handler det om at sætte alt på spil. Hvad enten du spiller med vennerne i baghaven, dine medspillere i din fodboldklub eller til VM for dit land. Du skal være villig til at drømme stort og klar til satse alt for vinde. Og hvis du ikke kan sætte dig ind i, hvad vi snakker om, så se med her.

En storslået kampagne med titlen "Risk Everything" kulminerede her til eftermiddag i Madrid. Således præsenterede Nike verdenen for deres nye Mercurial Vapor Superfly IV, som sammen med deres tre andre siloer vil repræsentere Nike under VM i Brasilien. Som åbning til præsentationen smed Nike en episk 3 minutter lang video op på det store lærred.

Den nye Nike Mercurial Vapor Superfly IV kan forudbestilles fra den 26. maj? Skriv dig op her og få den seneste information om fodboldstøvlen.

I videoen ser vi, hvordan to grupper mødes på en fodboldbane. Problemet er bare at der ikke er plads til begge. Derfor spiller de en kamp om, hvem der skal have lov til at blive på banen og her stikker det for alvor af. For det kan meget vel være at knægtene ikke spiller om et VM trofæ, men det skal ikke holde dem tilbage fra at tænke stort.

Videoen understreger tydeligt Nikes budskab om at satse alt og man må jo nok sige at de følger det klassiske ordsprog: Overdrivelse fremmer forståelse. For ikke nok med at Nike har samlet hele deres hær af verdensstjerner selvfølgelig med blandt andre CR7, Neymar og Rooney så har de også fundet plads til hele to David Luiz'er Kobe Bryant og ikke mindst den Utrolige Hulk.

Er du klar på at satse alt? Se mere om Risk Everything kampagnen her

Og som om de to superstjerner ikke var nok, så er der også blevet plads til lidt ekstra lækkert at se på. Og her taler vi naturligvis ikke om Cristiano Ronaldos kæreste Irina Shayk, men Nikes to nyeste innovative fodboldstøvler: Magista Obra og Mercurial Superfly.

Du kan forudbestille den nye Nike Mercurial Vapor Superfly IV fra den 26. maj. Skriv dig op her og få seneste information om fodboldstøvlen.

De to fodboldstøvler repræsenterer Nikes nye design, som indebærer en overdel i Flyknit samt en dynamisk ankelsok. Det giver fodboldspillere en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at spille fodbold med fodboldstøvler på.

Risk Everything udgør den kampagne som Nike har kørt i et par uger. Den repræsenterer samtidig hele det innovationsræs, som vi i den grad har været vidne til de seneste par måneder med Magista Obra og alså nu med Superfly. Cristiano Ronaldo, Neymar og Rooney har været fronløberne på denne kampagne og har været med til at underbygge Nikes budskab om at sætte alt på spil.

Og hvad vil det så sige at sætte alt på spil? Ja, hvis man ser Nikes episke video færdig så vil man få en klar fornemmelse for, hvor langt man skal være villig til at gå for at tage ansvaret i egne hænder og gøre hvad der skal til for at nå toppen. Men lad os da bare gøre det klart nu med det samme; verdens bedste fodboldspiller skal da ikke tro at han er hævet over alla andre.

Kan du ikke modstå den nye Mercurial Vapor Superfly IV? Forudbestil den fra den 26. maj. I mellemtiden kan du skrive dig op her for at modtage de seneste nyheder om fodboldstøvlen.

Nikes nye video lever virkelig op til deres eget udsang om at sætte alt på spil og de sørger for at gå hele linen ud med et hold af verdensstjerner fra alle mulige områder. Og selv om Irina Shayk nok må tage prisen for det flotteste syn i videoen, så kan vi alligevel ikke lade være med at fokusere på Magista Obra og den spritnye Superfly IV. Hvad synes du om denne episke video fra Nike? Hvad er dit yndlingsmoment i videoen.