Unisportstore.nl søger en Online Marketing Coordinator

Unisportstore.nl vækster og søger derfor en ny kollega i marketing afdelingen.

Vi har nyligt lanceret på det hollandske markedet, og er i rivende udvikling. Derfor søger vi en Hollandsk Online Marketing Coordinator til vores team.

Unisport har siden 2002 markedsført produkter indenfor til fodbold via en online platform i Danmark. I 2012 startede vi markedsføringen i Norge, Sverige og Finland og Holland blev etableret i 2013, og der er planer om etablering på yderligere spændende markeder i Europa på kort sigt.

Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 60 ansatte, hvor fodboldfans, klubber og verdens største brands som Nike og Adidas anser os som markedets mest seriøse leverandør af fodboldudstyr og merchandise indenfor fodbold.

Arbejdsopgaver

Du vil komme til at sidde med ansvaret for de hollandske online marketing aktiviteter.

- Opsætning og optimering PPC kampagner (Adwords, Bing, Facebook etc.) på tværs af lande. - Søgeordsoptimering (SEO). - Sikre kontinuerlig vækst af followers og udvikling af content til sociale medier. - Opsætning og optimering af e-mail marketing kampagner. - Affiliate rekruttering og oprettelse af nye partnere såsom blogs - PR – Udarbejde og pushe vores pressemeddelelser lokalt i Holland - Oversættelse og lokalisering af eksisterende marketingsmaterialer.

Faglige kvalifikationer

- Marketing baggrund, enten uddannelse og/eller praktisk erfaring. - Taler og forstår flydende hollandsk. - Interessen for online marketing og e-handel.

Har du ikke kvalifikationer, så tøv ikke med at søge, hvis du har den rette profil, så sørger vi gerne for træning og uddannelse

Det forventer vi af dig

Du har enten erfaring med online marketing eller har interessen for at lære - du vil arbejde med større budgetter, hvor der er mulighed for at gøre en stor forskel. Holland er et ”nyt” marked for Unisport, hvilket betyder at der er masser af muligheder for at få succes.

- Forståelse for det hollandske marked. - Erfaring fra e-commerce med dokumentérbare resultater. - Arbejder struktureret og bevarer overblikket i presset situationer. - Du kan inspirere, har et godt humør, en positiv attitude og er en god kollega.

Om dig

- Elsker internettet - Du er en holdspiller, men kan også arbejde på egen hånd - Har hollandsk som modersmål - Initiativrig, tænker ud af boksen og er ikke bange for udfordringer. - Resultatorienteret, vedholdende og sætter ambitiøse mål - Har kendskab til fodbold.

Vi tilbyder

Job i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er markedsledende indenfor e-handel.

Du skal arbejde tæt sammen med energiske og loyale kollegaer, og med specialister indenfor PPC, SEM, nyhedsbreve mm. Alle er en del af et kreativt og professionelt miljø, hvor vi alle løfter i fællesskab.

Ansøgning og ansættelse Send din søgning og CV til job@unisport.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Online Marketing, Patrick T. Rasmussen pr. mail - ptr@unisport.dk eller telefon +45 3325 0803 – Vi garanterer dig fuld diskrition.

Din nye arbejdsplads er på vores hovedkontor; Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.