Tiempo Legend V klædt på og klar til VM

For præcis 20 år siden præsenterede Nike verdenen for deres første silo, Tiempo, ved VM i USA. Nu står vi foran en ny VM slutrunde, denne gang i Brasilien og Tiempo-kollektionen lever stadig i bedste velgående. I forbindelse med Nikes VM-kollektion er den seneste generation har Tiempo Legend også fået en farveopdatering og den er lige så livlig som sine fætre.

Det kan godt være at Nikes Tiempo-kollektion har 20 år på bagen, men bare fordi at Tiempo Legend V repræsenterer en gammel kollektion, betyder det ikke at den skal se gammel og kedelig ud. Nikes eneste fodboldstøvle med læderoverdel har nemlig fået en makeover der passer til Nikes VM-kollektion der består af Magista Obra Neon/Rød Sort, Hypervenom Rød/Neon/Sort og Superfly IV i Rød/Guld/Sort

Den nye Tiempo Legend V Neon/Rød/Sort kan forubestilles nu - kun 1.259

Nikes Tiempo Legend V lægger vægt på boldføling og det er da heller ikke nogen tilfældighed at den italienske troldmand Andrea Pirlo vil være iblandt stjernerne der ved VM vil bære denne fodboldstøvle. Det er i særdeleshed overdelen på støvlen, som er lavet af et blødt og smidigt stykke kængurulæder der skaber den præcise og elegante boldføling. For at styrke fodboldstøvlens stabilitet og holdbarhed har Nike dog valgt at udstyre den bageste del af hælen med det læderemulerende KangaLite-materiale.

Ligesom alle Nikes andre fodboldstøvler er Tiempo Legend V naturligvis også overbelagt med Nikes teknologisk innovative ACC (All Conditions Control). Unikt på denne fodboldstøvle er til gengæld Hypershield-teknologien, som Nike har udviklet specifikt til deres læderstøvle. Læder kan nemlig have en tendens til at opsuge væske, men ved at belægge læderoverdelen med denne teknologi, sikrer Nike at Tiempo-støvlen holder sig let og elegant.

Nike kan god lide at hente inspiration fra deres løbesko når de udvikler deres fodboldstøvler, og Nikes Tiempo Legend V har i den forbindelse lånt ideer fra Nike Free-kollektionen. Ligesom disse løbesko er Tiempo Legend V-sålen også lavet i TPU, som giver en ekstraordinær fleksibilitet og bevægelighed. Kombineret med den bløde overdel, gør det denne fodboldstøvle til en yderst komfortabel model.

Den nye Tiempo Legend V Neon/Rød/Sort kan forubestilles nu - kun 1.259

Ved knopsystemet har Nike valgt at blande de runde knopper foran med de aflange knopper bagtil. De runde knopper giver bedre rotation og trykfordeling, imens de aflange knopper bagtil giver en god stabilitet. Samtidig er knopperne samlet set blevet en anelse bredere, hvilket også sikrer, at man overordnet står bedre fast.

Tiempo-kollektionen er indbegrebet af en klassisk fodboldstøvle, men med den femte generation af støvlen formår Nike virkelig at kombinere det klassiske med det moderne. Det teknologiske fundament er absolut sikret med Tiempo Legend V og med dette modige design bliver støvlen også et absolut hit blandt mange fodboldspillere.

Den nye Tiempo Legend V Neon/Rød/Sort kan forubestilles nu - kun 1.259

Tiempo Legend V er en højt elsket fodboldstøvle og har evnen til at kombinere både historie og fremtid, som de færreste fodboldstøvler kan. Denne VM udgave omfavner i høj grad det moderne design og Nikes iver til at gøre det uventede. Vi er ikke et sekund i tvivl om at den nye colourway vil skinne igennem under VM i Brasilien og vi glæder os til at se nogle af de største stjerne spille i disse farver. Hvad synes du om farvevalget? Modigt eller dumdristigt?