Nike byder VM velkommen med nye Hypervenom farver

Siden de sidste måneder af 2013 har Nike i sandheden leveret et mekka af nye colourways til deres 4 siloer. Det har dog langt fra været en tilfældighed. Med VM i 2014 har der været mere end god grund til at lade farverne få frit løb. Men hvis man troede at vi havde set det sidste fra Nike, så bekræftede de noget andet i dag. Med VM i sigte byder vi velkommen til: Nike Hypervenom Rød/Neon/Sort.

Nike har allerede gået sommeren i møde med deres sommerkollektion i marts måned. Nu sættes VM i fokus med en VM-kollektion, som vi vil se på fødderne af mange stjerner i Brasilien. Og set i konteksten af alle de colourways, som er sendt afsted inden for det sidste halve års tid, så er det virkelig imponerende, hvordan Nike kan blive ved med at kaste farver på deres Hypervenom.

Nike har inviteret til lanceringsevent i Madrid og mens vi går og venter på den helt store præsentation af den nye Mercurial, så er de imidlertid startet med forretten. Den nye Hypervenom kombinerer således nogle yderst skarpe og iøjenfaldende farver, som på mange måder følger denne nærmest pangfarve lignende stil, som blev introduceret med den nye Magista Obra.

Siden Hypervenom erstattede Total90-kollektionen sidste år, har den taget folk med storm og popularitetskurven bevæger sig kun opad. Måske er det netop derfor at Nike har valgt at udgive kollektionen i et så stort væld af farver; for at give spillerne noget at vælge i mellem. Denne nye farvekombination skiller sig da i hvert fald kraftigt ud fra den seneste variant, som kom i noget mere diskrete farver.

Mens Hypervenom-kollektionen kommer i adskillige farvevarianter, så er selve fodboldstøvlen den samme over hele linjen. Og denne nye model er ingen undtagelse. En af grundende til at denne kollektion har vundet så mange hjerter, er blandt andet på grund af den anatomiske GF13 læst. Den har nemlig en unik evne til at tilpasse sig mange forskellige fødder og støvlen henvender sig dermed til et stort publikum.

Nike udviklede deres Hypervenom med den giftige angrebstype som inspirationskilde. Fodboldstøvlen er derfor også udarbejdet med fire elementer for øje: Fit, Touch, Traction og Design. Fit er sikret gennem den innovative GF13 læst, som i øvrigt også bruges på Magista Obra. Touch er hjulpet på vej ved at bruge NikeSkin og det unikke design med de mange fordybninger, som skaber den optimale friktion mellem fodboldstøvlen og bolden. Samtidig er overdelen belagt med Nikes ACC-teknologi (All Conditions Control), som sørger for et konsistent greb om bolden under alle vejrforhold.

Traction henvender sig til knopsystemet som på Hypervenom er helt unikt. Den typiske angriber kommer tit ud i situationer, hvor han skal lave hurtige og smide vendninder og retningsskift. Derfor har Nike lavet en knopkonfiguration, hvor storetåen er isoleret fra resten af sålen. Dermed bliver energien og kraften ved afsættet distribueret bedre rundt og giver angriberen en mere optimal bevægelsesfrihed.

Sidst er der design og ja, det siger jo næsten sig selv. Hypervenom-kollektionen giver i den grad spilleren muligheden for at udtrykke sig selv, lige præcis på sin personlige måde. Det interessante ved Hypervenom er at mens den er udviklet med fokus angriberen, så fungerer støvlen overalt på banen og når det kommer til stykket, så er det ligemeget om man er angriber, midtbane, back eller målmand; Hypervenom skal nok klare arbejdet.

Nikes Hypervenom er netop blevet præsenteret i en ny farvevariant og hvis man syntes at den forrige model var kedelig, så har Nike sørget for at bringe farverne til live igen. Den nyeste Hypervenom udgør del af Nikes VM-kollektion som mange af Nikes største stjerne vil bære under VM, og denne colourway vil utvivlsomt skinne under den brasilianske sols stråler denne sommer. Hvad synes du om den nyeste farvekombination? Holder den eller begynder det at blive for meget? Vi vil meget gerne høre din mening, så del den med os ved at efterlade en kommentar i feltet herunder.