Unisport WebTV: Christian Eriksen om Nike Magista Obra

Christian Eriksen er på nuværende tidspunkt nok Danmarks største talent og bedste svar på en verdensstjerne. Den unge playmaker nyder en imponerende tilværelse i London-klubben Tottenham og har i den grad slået sit navn fast i denne sæson som en af klubbens største profiler. Vi mødte ham i London til en snak om den nye Magista fodboldstøvle og liver som Premier League spiller.

Christian Eriksen slog for alvor sit navn fast i de danske roligans' bevidsthed da han i 2010 blev Danmarks fjerde yngste spiller til at få debut på det danske landshold og den yngste siden Michael Laudrup. Siden har der hvilet et tungt ansvar på den nu 22 årige playmaker. Og det er der ikke noget at sige til. Da Christian Eriksen blev solgt til Tottenham, blev han nemlig samtidig Danmarks andendyreste fodboldspiller nogensinde.

Christian Eriksen er dog ikke kun guld værd for Danmark og Tottenham. Også Nike har øjnet potentialet i det danske supertalent og under lanceringen af Magista Obra i starten af marts, var Christian Eriksen med som en af frontfigurerne. Så selv om han til daglig løber rundt i Nikes Mercurial Vapor IX, så kan vi altså forvente at se CE23 skifte dem ud med Magistaen når den bliver frigjort i løbet af næste måned.

Joltter fik sig en snak med Christian om Magistaen og her kunne han afsløre at han var meget overrasket og ikke mindst imponeret over det resultat som Nike præsenterede ham for. Og selv om farverne på den nye Magista i den grad skærer igennem, så er det ikke så meget det der betyder noget for Eriksen. Tværtimod er det den komfort og følelse fodboldstøvlen giver i fødderne, som Eriksen er vild med. Særligt følingen med bolden er noget som Eriksen sætter stor pris på ved den nye Magista.

Nike Magista bliver sat til forudbestilling den 29. april. Find mere information om den nye Magista Obra lige her

Nike sige at Magista er lavet med playmaker typen for øje så der er ikke noget at sige til at de har allieret sig med CE23, som virkelig har fået vist prøver på sine talenter i årets Premier League. Og netop hans tilværelse i Premier League var også noget Joltter fik spurgt ind til. Hvordan er det egentlig at være en ung gut i en af verdens bedste ligaer?

Ud fra Christian Eriksens udsagn lyder det til at det ikke er helt dårligt. I hvert fald lyder det selvftilfreds fra CE23: "Ja, jeg er tilfreds med mit liv" efter at have fortalt at en normal dag lyder på træning fra 10.30 til 14.00 og herefter en tur i biografen, ud at shoppe eller hvad man ellers kan få resten af dagen til at gå med.

Det kan godt være at Christian Eriksen er et kæmpe talent og at den nye Magista Obra kan gøre hans spil endnu skarpere, men CE23 er heller ikke bleg for at erkende at der ligger hårdt arbejde bag hans talent. Mange timer har han brugt på træningsbanen for at forbedre sine frispark og han har da også måttet erkende at han ikke har ladet sig friste af fester og piger og alle de ting man som teenager kan blive draget af.

Danmark skal virkelig være stolte af Christian Eriksen, som altid har bevaret begge fødder på jorden og ikke ladet berømmelsen stige ham til hovedet. Den danske playmaker er ikke i tvivl om at han har et talent der ikke må gå til spilde og med den nye Magista er vi ikke i tvivl om at CE23 kun vil blive endnu bedre. Vi glæder os til at se dem på fødderne af Eriksen. Glæder du dig også til at tage dine egne fødder ned i Magistaen?