Påskens støvlespots: Tropcial Pack, Lights Out og andet godt

Denne weekend har stået i Påskens tegn og med påsken følger store mængder mad, familiehygge og, naturligvis, fodbold. Og selvom helligdagene har holdt os hjemme, så skal vi ikke snydes for de ugentlige støvlespots. Vi har selvfølgelig overvåget alverdens ligaer og samlet 10 af de mest interessante støvlespots. Se med her.

Adam Hammill (Huddersfield Town) - Adidas F50 Adizero Messi Ja ja, vi har efterhånden haft den med nogle gange. Men den er altså også det værd. Messis signaturstøvle er i den grad iøjenfaldende på en fodboldbane og Adam Hammill fra Huddersfield har heller ikke kunnet modstå den farverige F50 model. Han er ellers tidligere både blevet set i Nitrocharge og Predator, men han har tydeligvis tænkt at han ikke ville misse muligheden for at spille i Messis signaturstøvle. Husk på, denne model er eksklusivt tiltænkt til Messi selv, så hvis man som professionel fodboldspiller gerne vil spille i denne fodboldstøvle, så må man selv hoste op fra sin egen pengepung.

Roman Pavlyuchenko (FC Lokomotiv Moskva) - Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy Fra en signaturstøvle til en anden. Nemlig Cristano Ronaldo's 6. signaturstøvle CR7 Galaxy. Det er dog ikke CR7 selv der er hoppet i dem, men en anden god gammel kending Roman Pavlyuchenko. Pavlyuchenko optræder til daglig for Lokomotiv Moskva og i weekendens opgør mod FC Terek Grozny havde han besluttet sig for at skille sig lidt ud på banen. Og hvis man nogensinde skal påstå at det galaktiske design har en eller anden magi over sig, så skal det nok være nu. Pavlyuchenko sørgede nemlig med to scoringer for at vende et truende nederlag til og holdt dermed sit hold helt inde i kampen om det russiske mesterskab, hvor Lokomotiv Moskva blot er et enkelt point efter Zenit.

Sergio Agüero (Manchester City) - Puma evoSPEED 1.2 Og så hopper vi lige hurtigt et smut til den liga, hvor Pavlyuchenko aldrig rigtig slog igennem, nemlig den engelske Premier League. Her kæmper Manchester City med det yderste af neglene for at holde fast i drømmen om et engelsk mesterskab. I jagten på det vandt City i går sikkert med 3-1 over West Bromwich. I den sammenhæng var Sergio Agüero blandt målscorerne og han var samtidig også hoppet tilbage i sine velkendte Puma EvoSPEED. Tidligere på ugen så vi jo som bekendt at Agüero prøvede en whiteoutet model af evoSPEED. Tilsyneladende har han og Puma gang i noget nyt, men mens vi venter på at se hvad de har i ærmet til os, er Aguüero nok også fint tilfreds med sine nuværende fodboldstøvler.

Cesc Fabregas (FC Barcelona) - Puma evoPOWER Camo En anden spiller der i midtugen havde valgt en anden variant end han normalt optræder var Barcelonas Cesc Fabregas. Godt nok tabte Barcelona og skal mere og mere til at acceptere en sæson uden trofæer, men Fabregas gjorde trods alt sit for at putte lidt lys over Barcelonas nedtur. Således havde han til finalen i Copa del Rey fundet sine evoPOWER Camo frem fra hylderne og skal slet ikke gå ubemærket hen. Vi har efterhånden rigtigt vænnet os til standard modellen i Orange/Navy/Gul og mon ikke Fabregas tænkte at der skulle ske noget nyt.

Thierry Henry (New York Red Bulls) - Puma evoSPEED 1.2 I starten af året havde Puma taget Thierry Henry med som et af ansigterne ved den store lancering af deres nyeste satsning evoPOWER. Vi har også tidligere set Henry optræde i den klassiske Puma King, men ved midtugens opgør var Henry nu gået over til Pumas letvægter evoSPEED og Henry viste at der stadig er speed i hans fødder. Om det var hans valg af fodboldstøvler skal vi ikke kunne sige, men i hvert fald var Henry bag Red Bulls første mål i deres 2-1 sejr.

Nicolas Lopez (Udinese) - Nike Hypervenom NikeID Hvis man ikke lige var opmærksom, så kunne man let lade sig snyde af den Hypervenom model Nicolas Lopez fra Udinese optrådte i i weekenden. Om det er en tilfældighed eller fuldt bevidst beretter historien intet om, men Lopez har i hvert fald fået lavet sig en farvekombination der minder tilnærmelsesvist meget om den nyeste colourway der er kommet fra Hypervenom-kollektionen. I denne model er det grønne dog udeladt og den kommer derfor i en udelukkende Hvid/Sort version.

Mark Bridge (Western Sydney Wanderers) - Nike Hypervenom Hvid/Sort/Grøn Og mens Nicolas Lopez fra Udinese tilsyneladende ikke brød sig om den grønne farve i den nye model, så var Mark Bridge ikke langsom til at hoppe i de "rigtige" Hypervenom farver. Den australske A-League er altid garant for lidt godt at se på og midtugens runde var altså ikke nogen undtagelse. Denne variant er den seneste i en lang række af farvekombinationer fra Nike og selv om den ikke har fået sit rigtige gennembrud endnu, så er vi ikke i tvivl om at den stadig i faldet rigtig fint til hos mange af vores brugere.

Leandro Damiao (Santos) - Nike Mercurial Vapor IX Tropcial Pack Grøn Og fra Australien tager vi den lange tur til landet hvor alles øjne vil rette sig mod til sommer - Brasilien. I denne omgang er det dog ikke så meget pga. VM, men pga. et støvlespot, som vi har ventet på at finde frem. Det er nemlig den yderst populære og limiterede Tropical Pack som er blevet spottet på Leandro Damiaos fødder. Og han har tilsynladende kastet sin kærlighed på den grønne af de tre varianter. Damiao har i lang tid været plaget med skader, men med åbningen på den brasilianske Seria A kan han måske gøre sig forhåbninger på at spille sig ind i landsholdsvarmen igen inden truppen udtages til VM. Og hans grønne Mercurials fra Tropical Pack kan da helt sikkert hjælpe ham på vej.

Mike Frantz (FC Nürnberg) - CTR360 Maestri III Lights Out Og fra et længe ventet spot til et andet. For et par uger siden bekræftede Nike officielt at CTR360-kollektionen ville blive lukket og erstattet af Nike Magista Obra. Det gjorde med en total blackoutet model som de med stor symbolik kaldte Lights Out. Den kom i et begrænset antal, så man skulle være heldig og hurtig nok til at anskaffe sig et par af den absolut sidste model af playmaker-støvlen. En af dem var Mike Frantz som til opgøret mod Bayer Leverkusen besluttede sig for at nu skulle det være nu. Selv om synet af Lights Out i aktion slet ikke skuffer, så kunne de desværre ikke hjælpe Frantz og Nürnberg til sejr og det ser for alvor ud til at Frantz og dette par Lights Out kan se frem mod at skulle spille næste sæson i 2. Bundesliga.

Diego Costa (Atletico Madrid) - Adidas Predator Absolute Turf/Nitrocharge AG Vi slutter denne uges Påske-spots med et lille kig ind på Atletico Madrids træningsanlæg. Her er de godt igang med at forberede sig til årets hidtil vigtigste opgør, når de skal op mod Chelsea i Champions League semifinalen. Diego Costa satser på at være med i den udtagede truppe og ved et af Atleticos træningspas spottede vi ham i disse to par fodboldstøvler; en gammel Predator Absolute Turf og Nitrocharge AG. Så selv om Costa normalt optræder i F50 Adizero så kan han altså også godt lide at benytte sig af Adidas andre siloer. I dette tilfælde har det dog først og fremmest været på grund af underlaget på Atleticos træningsbaner, som kommer med kunstrgræs.

Påsken har i den grad budt på nogle rigtig sjove spots og det har helt sikkert gjort denne uges spot lidt mere interessant og sjovt end normalt. Det er altid spændende at se, når spillere vælger at spille i deres eget par af en Limited Edition og i denne uge var vi så heldige at fange flere af dem. Men hvad med dig? Er du faldet over noget, som vi ikke har haft med i denne omgang? Du er selvfølgelig mere end velkommen til at dele det med os.