Agüero spiller i whiteoutet PUMA evoSPEED fodboldstøvle

Vi har før set nogle af PUMAs store stjerner teste en kommende generation af deres evoPOWER fodboldstøvler, og meget tyder på at Sergio Agüero i onsdags mod Sunderland gjorde netop det. Vi har zoomet ind på Agüeros whiteouts - kig med!

Når en ny PUMA evoSPEED har været under opsejling har vi tidligere set den målfarlige argentiner prøvekøre et par camouflerede fodboldstøvler - og nu kunne meget tyde på, at Agüero er på den igen, da han i Manchester Citys kamp mod Sunderland var trukket i et par helt whiteoutede PUMA evoSPEED.

Nok trak Sunderlands 2-2 resultat flest overskrifter, men for os fodboldstøvle-interesserede var der også lidt ekstra guf i form af Sergio Agüeros helt whiteoutede PUMA fodboldstøvler, der efter alt at dømme er en kommende PUMA evoSPEED 1.3 - eller hvad de finder på at kalde den.

I alle fald er Agüeros evoSPEED fodboldstøvle helt hvid, men bliver afsløret som en evoSPEED af bl.a. hælkappen og sålen, som man også finder på evoSPEED 1.2. Til gengæld ser det ud til, at der kommer en lidt større PUMA-skrift på indersiden af fodboldstøvlen, men grundet den komplette whiteout er det vanskeligt at sige.

Vi har tidligere set både Santi Cazorla og Oliver Giroud teste en whiteoutet PUMA fodboldstøvle, og noget kunne tyde på at det er den samme, Agüero har haft på fødderne, blot i en mikrofiberudgave. Hvad PUMA har i ærmet til os må vi vente lidt med at se - men en ting er sikkert; vil holder øjnene på stilke.

Hvad tror du, Sergio Agüero testede mod Sunderland, inden han måtte udgå med en skade? Er der en ny evoSPEED på vej, eller en helt ny silo fra PUMA? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.