Italiens letvægterstøvle i ny klæder: Diadora DD-NA2 GLX14

Markedet for letvægterstøvler er ikke ydermere nemt at komme ind på. Med Nike og Adidas som de førende mærker inden for denne kategori, skal der noget særligt til for at bryde igennem. For godt 11 måneder siden besluttede det italienske mærke Diadora sig så for at blande sig. Nu er de tilbage med en opdateret version af deres populære letvægterstøvle Diadora DD-NA 2.

Da Diadora præsenterede deres letvægterstøvle DD-NA GLX14 trådte de for alvor ind på markedet med letvægterstøvler. Med en kampvægt på 185 gram trådte den ind i gruppen af de absolut bedste letvægterstøvler. Fodboldstøvlen indvandt hurtigt stor popularitet og der er derfor ingen tvivl om at Diadoras nyeste generation af deres letvægterstøvle vil aflede stor glæde hos mange.

Gå ind og bestil den nye DD-NA 2 nu - kun 1274,-

Når nu den første generation var så populær, så er det selvfølgelig svært at udvikle den, så den rent faktisk kan overgås. Måske er det også derfor at Diadora har valgt at bevare stort set samme fundament og blot lavet enkelte forbedringer på den. En af de forbedringer er at vægten er blevet skåret ned til 180 gram.

Overdelen er således stadig lavet med SuprellPro3L, som er er det mikrofibermateriale, der virkelig gjorde den første generation til en poplær fodboldstøvle. Det højst fleksible material har en unik evne til at smyge sig om foden og støvlen kan tilpasse sig en lang række forskellige former for fødder. Materialet er samtidig blot 1,2 mm tykt, hvilket også giver en utrolig tæt og reel boldføling.

For at styrke følingen med bolden har Diadora til gengæld udviklet Touch Control, som forfodens overdel er overbelagt med. Det specielle materiale sørger for at give en endnu større kontakt med bolden via dens særligt klistrende effekt.

Er du også vild med Diadoras letvægter? Køb den nye DD-NA 2 nu - kun 1274,-

Som den første model har Diadora bevaret Morpho Cage S på indersiden af overdelen. Det fungerer som støvlens skelet og består af en række mikrofiberbånd som er termisk varmet på indersiden. Morpho Cage S var en af de teknologier, som hjalp til med at skabe det tætsiddende fit, som støvlen nød så godt af i den første model. Der er derfor ikke noget at sige til at skelettet er bevaret for at yde den samme støtte omkring foden.

En anden ting der har gjort DD-NA GLX14 til en konkurrencedygtig letvægtestøvle er det karakteristiske Net Breathing System som består af tre lag. Grundlæggende set er det et sålsystem, som er lavet for at øge fodens evne til at ånde gennem sålen og for at undgå at vand og fugt ikke trænger ind i støvlen. Dermed holdes foden tør og bliver ikke generet af udefrakommende elementer.

Knopsystemet er også det samme som første generation og er altså stadig bygget på de 14 diamantformede knopper i en konfiguration der båder sikrer speed og komfort. Under den forreste trædepude sidder fire knoper og sikrer mere gnidningsfrie vendinger. Ved at gøre knopperne overvejende runde søger Diadora altså at skabe større bevægelsesfrihed da runde knopper har nemmere ved at trænge gennem jorden.

Gør som Cassano og køb dig dit eget par af Diadoras DD-NA 2 nu - kun 1274,-

Diadora er et italiensk mærke og Antonio Cassano er støvlens frontfigur. Til designet af denne nye generation har Diadora da også virkelig haft nationalitetsfølelsen i spil. Støvlen kommer nemlig i de italienske farver: Blå/Grøn/Hvid/Rød og det er absolut et design der giver en interessant dynamik til det italienske svar på en letvægterstøvler.

Diadora har absolut skabt en letvægterstøvle, som kan måle sig med eliten og der er ikke noget at sige til at de har besluttet sig for at præsentere markedet for en ny generation af den populære støvle. Vi er ikke i tvivl om at den nok skal falde lige så godt til som sin storebror. Men hvad synes du om den italienste letvægter? Synes du også at den kan måle sig med sine konkurrenter? Vi vil meget gerne høre din mening om denne støvle, så hvis du har erfaringer med den så smid en kommentar i feltet herunder.