Gør som Rooney, Cristiano og Neymar og sats det hele

Det er ikke nemt at bære et pres fra en hel nation på sine skuldre. Hvordan håndterer man det bedst? Hvis du spørger Nike, så handler det om at sætte det hele på spil. Og for at underbygge deres påstand, har de brugt nogle af deres absolutte bedste spillere som eksempel i deres Risk Everything kampagne.

Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Neymar Jr. spiller alle tre for både klubber og lande, som aldrig forventer mindre end succes. Når England, Portugal og Brasilien deltager ved sommerens VM slutrunde er det med en hel nations håb og forventning om store resultater. Men for at opnå store resultater, kræver det også store præstationer – og for at yde store præstationer, må man ind i mellem også tage store chancer og sætte det hele på spil.

Da Wayne Rooney i 2003 gjorde sin debut på det engelske landshold blev han den yngste spiller i England til at spille for landsholdet. Senere blev han også den yngste spiller til at score på landsholdet da han i kvalifikationen mod EM i 2004 lavede det udlignende mål mod Makedonien i en kamp England senere vandt 2-1. I en alder af 28 har Rooneys professionelle sæson allerede varet i 12 år og han er allerede gået hen og blevet en engelsk legende både for landsholdet og i sin klub Manchester United.

Vil du også have Englands landsholdstrøje? Køb den nu - kun 599

Rooney har aldrig holdt sig tilbage og er kendt for at gå forrest til enhver tid. Et perfekt eksempel på Nikes Risk Everything kampagne, som netop handler om at smide alt overbord, for at opnå succes. Samtidig er Rooney også frontmand for Nikes dødbringende angrebsstøvle Hypervenom, som sidder på nogle af verdens absolut farligste angribere. Heriblandt finder vi også Neymar, som er Brasiliens helt store håb ved den kommende VM slutrunde.

Med sine blot 22 år er presset på Neymar enormt. Nationen med flest VM titler og et hav af absolutte top stjerner gennem tiderne er i år også værter for VM og folkets forventninger om igen at toppe VM tronen siden 2002 har sjældent været højere. Neymar blev kåret som turneringens spiller ved Confederations Cup sidste år, så han har heller ikke forsøgt at dæmpe forventningerne hverken til ham selv eller landsholdet. Er han mon klar til at satse det hele? Vi tror vist godt at hele verden kender svaret.

Er du mere ti Neymar og Brasilien? Køb landsholdstrøjen nu - kun 599

En af de spillere som hele verdens øjne vil hvile på i Brasilien er verdens bedste fodboldspiller aka CR7 aka Cristian Ronaldo. Selv om Portugal ikke er blandt de absolutte top favoritter til at løbe med VM trofæet så vil man aldrig kunne afskrive nationen med gulddrengen fra Madeira. Hvis der findes en fodboldspiller, som aldrig nøjes med det næstbedste så må det være CR7 og VM trofæet må vel ligge forholdsvist højt på listen over ting han er villig til at satse alt for at få fingrene i.

Holder du med Portugal til VM? Køb Cristianos landsholdstrøje nu - kun 599

Risk Everything er en kampagne som opfordrer alle til at turde at tage chancer og dermed overraske modstanderen. På mange måder handler Nikes brand netop om at skabe det uventede og særligt gennem deres ikoniske "Just do It" citat har vi lært Nike at kende som mærket der går forrest og i denne kampagne opfordrer de til at man gør det samme på fodboldbanen.

Til sommer vil vi helt sikkert se en masse spillere og hold som er klar til at sætte det hele på spil, for at nå til tops. Rooney, Cristiano og Neymar er utvivlsomt iblandt dem, som ikke har tænkt sig at spille det sikre spil. Nike har i hvert fald gjort sit til at opfordre spillerne til gøre det uventede. Hvad synes du om kampagnen? Er det det værd at satse det hele? Del gerne din mening med os. Bare smid en kommentar i feltet herunder.