Uniport WebTV: En tur på Strøget med Nike Magista Obra

Hvis du gik en tur på Strøget og pludselig fik stukket den nye Nike Magista Obra i hænderne, hvordan ville du så reagere? Det satte vi os for at finde ud af, da vi sendte Joltter rundt i København for at tage sig en snak med vores brugere om den strikkede fodboldstøvle med ankelsokken.

Det innovative tiltag fra Nike har skabt ringe i vandet siden den blev præsenteret i starten af marts måned. Vores begejstring til Magista Obra har også været svær at skjule og vi har da heller ikke prøvet at holde den tilbage. Men for et kort øjeblik besluttede vi os for at fjerne fokus fra vores meninger om Magista Obra og flytte den over på, ja, dig.

På en helt almindelig hverdag tog Joltter nemlig Magistaen under armen og begav sig ud på de københavnske gader for at se hvordan andre reagerede på den fodboldstøvle, som har skabt så meget hype i den seneste måneds tid.

Og der var da også stor begejstring at spore her. Den nye Magista Obra var da i hvert fald ikke fremmed for folk, bortset lige fra en enkelt, som trods alt havde lidt svært ved at tro på at den rent faktisk var lavet med en strikket overdel.

Vil du gerne have den seneste information om Nike Magista og få at vide så snart den kan forudbestilles? Så sign up på e-mail eller SMS lige her for seneste nyt.

Den nye Magista Obra forventes at blive et af de helt store hits til VM og den er udviklet med playmakeren som inspirationskilde. Spillere som Andres Iniesta, Mario Götze og Christian Eriksen forventes at trække i den nye støvle når den bliver frigjort. Magistaen er dog ikke kun forbeholdt playmaker-typen. Også forsvarsspillere som David Luiz og Thiago Silva udgør den gruppe af spillere, som vil blive set med Magista.

Det var sjovt at se, hvordan Københavns befolkning reagerede første gang de rent faktisk fik lov til at holde Nikes Magista Obra i deres egne hænder. Vi glæder os selv ekstremt til at prøve at få lov til at stikke fødderne i dem og sparke til en bold. Hvad med dig? Går du også bare og venter på at Magistaen kommer?