Vi var med til lanceringen af Liverpool FCs nye hjemmebanetrøje, da Warrior Sports inviterede os til event i Liverpool. Med var legenden Robbie Fowler samt profilerne Coutinho, Kolo Toure, Mignolet og Henderson. Se hvordan sådan en dag gik ned.

Da Liverpool lancerede deres nye hjemmebanetrøje i, yep - godt gættet - Liverpool i sidste uge var der stort opmøde af fans og medier, der alle ville have et kig til den nye, røde hjemmebanetrøje.

Her var folk fra både selve Liverpool, men også de omkringliggende områder, dukket op for at se Kolo Toure, Simon Mignolet, Jordan Henderson og Coutinho afsløre den nye Liverpool hjemmebanetrøje.

Du kan få din egen Liverpool hjemmebanetrøje lige her - kun 499,- kr.

Selve Liverpools hjemmebanetrøje er inspireret af holdets storehedstid i 1960'erne, hvor man anført af Bill Shankley opnåede hæder og ære til Liverpool. Og det har sat sine spor, da både fans og tidligere spillere synes godt om trøjen - du kan bl.a. høre, hvad Robbie Fowler (der i Liverpool populært bare kaldes "God") synes om den nye trøje.

Med andre ord kan du komme med ind under huden på lanceringen af Liverpools nye hjemmebanetrøje - og næst efter at være der selv kommer du ikke meget tættere. Og ja. Vi HAR naturligvis den obligatorisk fan-sang til Kolo Toure med - endda akkompagneret af manden selv; "Kolo, Kolo Kolo. Kolo Kolo. Kolo, Kolo TOURE!" Så bliver det heller ikke flottere.

Vis støtten til Toure & Co og forudbestil din Liverpool hjemmebanetrøje lige her - kun 499,- kr.

Liverpool er i den grad klar med ny hjemmebanedragt til næste sæson - og selv om spillerne og fansene er glade for den nye trøje, bliver de sikkert endnu gladere hvis den har mesterskabsmærker på. Hvad synes du om hjemmebanetrøjen - og bliver Liverpool mestre? Del dine tanker med os herunder.