Forebyg skader med Nike Pro Combat Recovery Hypertight

At holde sig fit og kampklar er en fodboldspillers absolut vigtigste bekymring. Vi kender alle domino-effekten af, når én skade fører til en ny skade. Nike understreger vigtigheden af at en atlets forebygning mod skader i lige så høj grad ligger i restituteringsprocessen. Derfor har de udviklet Nike Pro Combat Recovery Hypertight.

Fodbold handler ikke kun om fodboldstøvler og lækre fodboldtrøjer. For overhovedet at kunne få muligheden for at spille i sine favorit støvler, kræver det at kunne holde sig skadesfri. Vi kan gøre mange ting for at forebygge det. Varme ordentligt op, strække ud, få masseret musklerne osv. Men Nike har også et andet alternativ, som de har udviklet efter flere måneders forskning.

Køb de smarte Nike Pro Combat Recovery Hypertight nu - kun 999,-

Gennem Nikes udviklingsproces fandt de nemlig frem til at restitueringsprocessen har stor indflydelse på musklernes evne til at komme sig oven på fysiske præstationer. Sammen med en række atleter, forskere, fysiologer og trænere satte Nikes Research Lab sig ned for at udvikle nogle tights, der kunne afhjælpe denne del af sportsatleters evne til at præstere.

Eddy Harber, som er Nike Innovation Design Director, siger således: "Vores forskning førte os frem til at konkludere at gradvis kompression kan have indflydelse på restitution". Derfor er tightsne designet så de presser sammen om musklerne, hvor det er højst nødvendigt. På denne måde imødekommer man nemlig behovet for at mindske hævelserne omkring musklerne.

Således er tightsne designet med et gitter-lignende mønster, der giver en smidig overgang hele vejen ned til anklen, hvor tightsne sidder alletættest. Det er nemlig her at her at hævelserne har tendens til at være størst. Herudover er tightsne lavet med Nikes Dri-FIT teknologi, således at de holdes tørre fra sved og fugt, mens de bæres.

Vil du have Nikes Pro Combat Recovery Hypertight? Køb dem nu - kun 999,-

Hvornår skal man så tage sine tights på? Netop fordi at de hjælper musklerne i restituteringsprocessen er de beregnet til at blive brugt umiddelbart efter fysisk udøvelse. LeBron James, som var en af Nikes topatleter allierede i forskningsprocessen fortæller også: "Jeg bruger dem på flyet. Jeg bruger dem efter kamp på vej hjem. Simpelthen for at holde musklerne komprimeret og for at holde hævelsen nede."

Nikes Pro Combat Recovery Hypertights kan helt sikkert anbefales, hvis man har et stort behov for at restitutere kroppen. Mange af de største stjerner har utvivlsomt fundet stor glæde ved disse tights, så hvis du ikke lige er så god til at strække ud efter træning eller kamp, så er de her tights måske lige noget for dig. Hvad gør du for at restitutere musklerne efter en hård kamp eller et udmattende træningspas? Del gerne dine erfaringer med os i kommentarfeltet herunder.