Nike F.C. lancerer tøjkollektion til Neymar, Wilshere - og dig?

Nike løftede i mandags sløret for den mystiske klub, Nike F.C., der blev grundlagt i 1994 - i alle fald ifølge myten. Nu har klubben fået sin egen stilede tøjkollektion, som du kan se lige her.

Nike har nemlig lanceret en helt ny tøjkollektion til deres Nike F.C. koncept, som er en klub for nogle af de allerbedste spillere i verden, der står inde for at videreføre genial og flot fodbold. Og hvad er en klub uden lækkert udstyr? Lad os sige det sådan - Nike F.C. kommer ikke til at mangle cool gear.

Den nye Nike F.C. kollektion er nemlig landet med lidt for enhver smag, hvor du kan iklæde dig samme tøj som Neymar, Wilshere, Boateng, Osvaldo og de andre medlemmer og sende et budskab om, at du også ønsker at forsvare og videreføre brilliant fodbold.

Kollektionen er lavet hovedsageligt i farverne sort, hvid og guld - og et par enkelte grå farver har også sneget sig ind - og kommer både med en jakke, t-shirts, sweatshirts og en tracktop samt et par rigtig cool sneakers. Med andre ord kan køre et helt Nike F.C. hvis du vil eller blot mixe og matche.

En af de mest centrale stykker tøj fra Nike F.C. er den ikoniske t-shirt, som vi allerede har set på spillere som Neymar, Wilshere, Boateng og Christian Eriksen, og som bliver lavet i både hvid og sort med Nike F.C. skrevet i en guldblok på maven. De to t-shirts bliver suppleret af en t-shirt med et stjernekort på samt teksten "Sem Risco náo há Vitória" der er portugisisk og betyder "uden risici, ingen sejr."

Du kan forudbestille din Nike F.C. t-shirt lige her - kun 224,- kr.

Siden Ronaldo bar den, da han gik på banen under VM 1998 har Nike N98 tracktoppen spillet en stor rolle i fodboldhistorien, og naturligvis har Nike F.C. fået sin egen N98. Den er lavet i sort med Nike F.C.s klublogo, hvor "Uden risici, ingen sejr"-mottoet går igen. Tracktoppen får følgeskab af to lækre Nike F.C. sweatshirts i sort og grå, der også har fået banket Nike F.C.-teksten på brystet.

Nike F.C. N98-jakken kan blive din lige her - forudbestil den nu til kun 629,- kr.

Nike F.C. blev ifølge legenden grundlagt i 1994 i Pasadena i USA, hvor den første Tiempo bl.a. også så dagens lys, og derfor lå det nærmest og til højrebenet, at Nike F.C.-kollektionen indeholder den ultimative hyldest til den fodboldstøvle; Nike F.C. Tiempo 94 i Sort/Guld og Hvid/Guld. Der er fart på, og skoene står rigtig godt til resten af kollektionen.

Passer guld dig godt? Så forudbestil Nike F.C. Tiempo 94 skoene lige her

Hele kollektionen er inspireret af Nikes lange fodboldhistorie, og hvor N98-jakken har været et ikon siden introduktionen i 1998 har eksempelvis Nike F.C. t-shirten fundet inspiration i de t-shirts, som Brasiliens spillerede havde på efter de havde vundet VM i 1994. Nu kan du altså også blive en del af holdet med Nike F.C.-kollektionen, der har et historisk vingesus over sig.

Startet af legender som R9, Cannavaro og Figo og videreført af Neymar, Wilshere og Osvaldo er Nike F.C. ikke et hold, men en klub. En klub sat i verden for at bevare og forsvare brilliant fodbold. En klub, hvis medlemmer ved, at uden risici er der ingen sejr. En klub for de bedste spillere i verden. En klub med mega-svedigt tøj. Vil du være med?

ALT_TAG

Hvad synes du om det nye Nike F.C.-tøj, og kan du se dig selv i noget af det? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook eller Twitter og fortæl os hvad du synes.