Brazucas vej til VM: Teknisk snilde og passion i Tyskland

I Brazucas vej mod VM er næste stop Tyskland. Landet, hvor Adidas har sine rødder. Udover at få et indblik i Tysklands forhold til fodbold, tog Brazucam også en tur forbi Adidas' Innovation Lab for at se, hvordan dens brødre bliver til.

Tyskland er altid en faktor man skal tage højde for ved slutrunder. Hvad enten det gælder klub- eller international fodbold, så har Tyskland altid klaret sig godt. Ved de seneste fem slutrunder, hvad enten det har været EM elle VM er Tyskland endt i top tre. En imponerende statistik, som "Die Mannschaft" dog næppe er tilfredse med når det kommer til stykket. Ingen af gangene har de nemlig formået at vinde.

Du kan købe Tysklands VM landsholdstrøje nu - kun 549,-

Tyskerne kan dog meget mere end at skabe flotte resultater på fodboldbanen. De kan også danne optimale rammer for flot fodbold. Det er Adidas et levende bevis på. Hans-Peter Nürnberg som er del af Adidas Innovation Team forklarer således, hvad der ligger bag udviklingen af Brazuca: "Vi vil gerne sikre os at spilleren og bolden fungerer perfekt sammen. Præcision kombineret med speed, som kan fungerer unde alle forhold i hele verden."

Brazuca er lavet af seks paneler, inspireret af formen på vindmøller. Panelerne skal være med til at give en bold med større præcision og fart i luften. Teknologien bag bolden er noget af det mest gennemtestede Adidas-bolde, der nogensinde har set dagens lys. 600 af verdens bedste spillere, 30 hold i 10 lande har testet bolden for at give tilbagemeldinger og forslag til forbedringer.

Du kan erhverve dig Adidas' officielle VM kampbold Brazuca nu - kun 699,-

Brazucam er en modificeret udgave af den officielle Brazuca og er altså sendt ud i verden for at møde nogle af de deltagende lande ved VM. På Brazucams rejse i Tyskland møder vi også nogle af de tyske stjerner; Thomas Müller, Sebastian Schweinsteiger og Manuel Neuer og de håber selvfølgelig at de ved denne slutrunde kan gå hele vejen. Særligt med den unge trup, med spillere der kender hinanden godt håbrt Manuel Neuer i hvert fald at Tyskland kan gå hele vejen i Brasilien.

Tyskland skal op mod Ghana, USA og Portugal i gruppespillet ved VM, så de kan helt sikkert forvente at få sit at se til. Tyskerne har dog aldrig ladet sig skræmme af lidt modstand og mon ikke at de nok skal leve op til favoritværdigheden igen i år. Et andet land der håber på succes er England og det vil være Brazucams næste stop på sin jordomrejse.

Brazucam giver os et unikt indblik i, hvordan fodbold ses fra boldens perspektiv. Og med sin rejse rundt om jorden, får vi også muligheden for at møde nogle af de største stjerner, mens de forbereder sig på den store begivenhed til sommer. I denne omgang besøgte Brazucam Tyskland. Hvordan tror du tyskernes chancer er ved VM? Kan de gå hele vejen som de gjorde i 1990 i Italien?