Vind Cristiano Ronaldos unikke Nike Mercurial Vapor IX CR SE

Der var flere af os, der tabte underkæben, da Nike i starten af denne uge lancerede Cristiano Ronaldos unikke Mercurial Vapor IX CR SE i Hvid/Sort/Guld, som er lavet i sølle 100 par verden over - og du kunne vanen tro komme helt tæt på fodboldstøvlen da vi så nærmere på den. Næste skridt? Nu kan du også vinde den. Se med her hvordan.

Det er ikke hver dag, at man støder på en fodboldstøvle, der er lavet i sølle 100 eksemplarer, er lavet specielt til Cristiano Ronaldo og samtidig har en guldfarvet sål som tegn på, at CR7 er verdens bedste fodboldspiller. Med andre ord er Nike Mercurial Vapor IX CR SE en vanvittigt eksklusiv fodboldstøvle. Intet mindre.

Og hvad er så federe, end at kunne sætte et par på højkant til en heldig vinder? Yep, du læste rigtig - du har nu muligheden for at vinde 1 par ud af 100, hvor Cristiano selv også er en af ejerne. Alt du skal gøre er at klikke på knappen herunder og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen.

ALT_TAG

Da Vapor IX CR SE blev sat til salg blev de revet væk på få minutter, så vil du have muligheden for at eje disse elegante fodbolstøvler er det bare med at gribe chancen. Hvordan ville du få lavet dine fodboldstøvler hvis du vandt Ballon d'Or?