Nike Risk Everything - klar til at satse det hele til VM

Det er formentlig ikke helt forkeret at kalde VM for en af de største fodboldscener i verden, hvor store spillere for alvor kan træde ind i historien som legender for deres lande. Nike opfordrer deres spillere til at "Risk Everything" i deres nye kamapagne, som vi ser nærmere på her.

På den største fodboldscene i verden - VM 2014 til sommer i Brasilien - skal man gøre noget ekstra for at kunne gøre den ekstra forskel under de massive forventninger der er til de allerstørste stjerner - og her opfordrer Nike til at man ikke bare spiller det sikkert - for lykken tilsmiler dem, der viser mod og løber risici.

Risk Everything handler om, at du skaber en fordel til dig selv - og derfor opfordrer Nike til, at du gør det uventede. At det uventede så nogle gange også er lidt risikabelt, må man tage med - og som Nike siger; "heldet tilsmiler ikke den, der spiller sikkert."

Moderne fodbold kommer til at være styret af de spillere, der tør gøre en forskel, løbe risici og hive en kanin op af hatten og gøre hvad mange måske vil kalde umuligt. Når Ronaldo, Rooney, Neymar og alle de andre store stjerner løber på banen til VM, handler det for dem om at lave det uventede og løbe en risiko - selv med hele verden der kigger med.

Op til VM bliver Nikes stjerner også udstyret med de perfekter våben til at løbe risici, og uanset om man leder efter et elegant touch med Tiempo Legend V, dødbringende kontrol med CTR360 Maestri III, giftig smidighed med Hypervenom Phantom eller fremragende fart med Mercurial Vapor, er der lidt at vælge imellem for CR7, Neymar, Rooney & Co.

Men det er ikke kun på de brasilianske græsplæner på de store VM-stadions, at der bliver spillet fodbold til sommer; Brasilien er et land, hvor man spiller fodbold i gader, stræder og på stranden. Derfor har Nike også givet deres FC247-kollektion et nyt look med grafik inspireret af netop Brasilien.

I FC247-kollektionen er Nikes tre forskellige sko klar til fodbold hvor som helst, når som helst. Er du glad for meget barfods-agtig føling med bolden (eller spiller indendørs), er Nike Elastico Pro Finale II skræddersyet til dig.

Spiller du på asfalt eller foretrækker lidt mere støtte og en blød læderoverdel, er Nike Lunargato II Premium et godt valg - og skal du på kunstgræs og vise dine tricks frem, er det værd at overveje Nike Bomba Finale II.

Der er oftest sammenhæng mellem store spillere og spillere, der tør løbe risici og spille som om ingen kigger. Spilleren, der tænker utraditionelt og ikke er bange for at reagere instinktivt. Spilleren, der har det uventede træk eller skud i sit arsenal. Spilleren, der kan gøre en forskel. Er du den spiller? Så løb risikoen.

ALT_TAG

Med andre ord er Nike helt klar til at tage chancer og hive det uventede op af hatten til VM i Brasilien til sommer - men er du klar? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook og Twitter.