Warrior leverer Liverpools hjemmebanetrøjer i stor container

I tre dage har der stået en rød container foran Anfield med teksten #DEMAND fra Warrior. Her til aften lukkede de op for containeren, hvor Kolo Toure, Simon Mignolet, Jordan Henderson og Philippe Coutinho blandt andre trådte ud iført Liverpool FC's nye hjemmebanetrøje, som de vil bære til næste sæson. Vi har naturligvis taget et kig på den nye hjemmebanetrøje, som først og fremmest udstråler tro til traditionerne.

Liverpool FC er en af de absolut mest stolte fodboldklubber ikke bare i England, men hele verden. Efter en længere strid i daværende klub Everton Athletic, tog John Houlding sagen i egen hånd og grundlagde Liverpool FC i 1892. Dengang optrådte Liverpool FC i et spillersæt der mest af alt minder om Blackburn Rovers' trøjer.

Selv om de dengang spillede i blåt kom succesen dog øjeblikkeligt. I 1896 ville klubben dog have sin egen identitet og de overtog derfor byens oprindelige røde farver. Siden har Liverpool FC været synonym med byen, der blandt andet også har givet os Beatles.

Du kan allerede forudbestil Liverpools hjemmebanesæt til sæsonen 2014/2015

Warrior overtog ansvaret for Liverpools trøjer i 2012 efter at Adidas' tre striber havde figureret på Liverpools trøjer i 27 år (dog med en lille pause på 10 år, hvor Reebok vikarierede for Adidas). Et af Warriors første tiltag var at bringe den ikoniske Liverbird tilbage i samme stil som tilbage i 70'ernes storhedstid, og den sidder stadig og vogter over Liverpool spillernes hjerter. Noget tyder på at det var et rigtig godt træk af Warrior, for når vi kigger efter Liverpool i dag, ligger de igen og blander sig med den absolutte top af engelsk fodbold.

Warrior har de sidste par dage teaset med billeder af en container stående ude foran Anfield med teksten #DEMAND. Ved aftenens event havde de blandt andet inviteret Liverpool legenden Robbie Fowler til at svare på spørgmsål omkring det nye spillersæt. Omkring kl. 19 kunne de så afsløre, hvad der rent faktisk gemte sig inde i containeren: En række af Liverpools stjerner iført næste sæsons spillersæt. Blandt spillerne var Jordan Hendersen, målmand Simon Mignolet og kreatøren Philippe Coutinho.

Trøjen er naturligvis i sin klassiske røde farve, men i modsætning til de foregående to år er Warrior gået tilbage til de gamle rødder, med sponsorlogoerne i hvidt, mens klubbens eget logo er bevaret i den gule farve, som har prydet de grafiske tryk på trøjerne siden Warrior tog over. Designet er dermed helt klassisk og der er derfor ikke så meget hurlumhej omkring trøjen.

Elsker du Liverpool? Så forudbestil deres nye hjemmebane sæt nu

Warrior har naturligvis bevaret de evige flammer, som pryder tallet 96, der refererer til det antal af omkomne under Hillsborough-tragedien. En begivenhed der i den grad har sat sine sår ikke bare i Liverpool klubben men hele England. I år er det 25 år siden den tragiske hændelse fandt sted og engelsk fodbold vil derfor i denne weekend minde det ved at starte samtlige kampe 7 minutter efter normalt kamptidspunkt.

Udover det klassiske design har Warrior sørget for at udstyre Liverpools nye spillersæt med deres velkendte WarTech, der sørger for at holde spillernes temperaturer nede og samtidig holder trøjen tør ved at lede fugt og sved væk fra huden. Dermed bevarer tøjet også en lav vægt og er let at bevæge sig i. På den måde vil spillerne ikke føle sig generet af et klodset fit eller lignende.

Gennem tiden har Liverpools målmænd optrådt i et væld af forskellige farver. Sidste år præsenterede Warrior målmandstrøjen i Lilla og den farve har de bevaret, men selve designet er langt mere enkelt og er mere domineret af den lilla farve. Samtidig kommer den på opfordring fra Mignolet både i lange og korte ærmer.

Se de fulde udvalg af Liverpools nye hjemmebanedragter her

Liverpools nye hjemmebanetrøjer blev her til aften præseneret i et noget anderledes lanceringsstunt, hvor både nuværende og eks-Liverpool spillere var til stede. Til gengæld var trøjerne præcis som vi kender dem i den klassiske røde farve og det simple design. Hvad synes du om de trøjer Warrior har givet "The Reds"? Lever de op til dit stolte Liverpool hjerte? Vi vil meget gerne høre din mening, så sørg for at efterlade dine kommentarer i feltet herunder.