Unisport WebTV: Olsens drenge om deres nye landsholdstrøjer

I forbindelse med præsentationen af Danmarks nye landsholdstrøjer i marts måned, var vi med og vi var så heldige at få lov til at snakke med nogle af stjernerne fra det danske landshold. Læs med her og se, hvad de syntes om de landsholdstrøjer de skal bære under kvalifikationen til EM i 2016.

Hop ind og køb de danske landsholdstrøjer nu - kun 549,-

Adidas' tre-stribede logo har eksisteret på danske landsholdstrøjer siden 2004 og ved præsentationen af de nyeste landsholdstrøjer kunne de afsløre at samarbejdet, som minimum fortsætter til sommeren 2016. Men en ting er at DBU og Adidas er glade for samarbejder, men hvad synes spillerne egentlig om det nye landsholdssæt?

Elsker du den danske hjemmebanetrøje, så køb den nu - kun 549,-

Vi fangede et par af drengene fra landsholdet og spurgte ind til deres reaktion på de nye landsholdstrøjer. Første mand vi fangede var Daniel Agger og han var særligt imponeret over den nye udebanetrøje, som noget utraditionelt kommer i en Blå/Hvid: "For at være ærlig så er jeg meget imponeret over udebanetrøjen. Jeg synes at den her er den flotteste Danmark har produceret i mange år."

Casper Slot var også yderst tilfreds med både designet og teknikken bag trøjen, mens Stephan Andersen roste farven på sin målmandstrøje: "Man siger at farven grøn er håbets farve, så for os målmænd er det jo en meget god ting." Sidste mand vi fangede var Niklas Bendtner og udover at snakke om selve designet på landsholdstrøjen, fik vi også lidt tid til at tale om, hvad landsholdet betyder for ham og hvad der skal til for at opfylde sine drømme om at blive professionel fodboldsspiller:

Du kan få fingrene i den nye Danmark udebanetrøje her - kun 549,-

"Man har først og fremmest brug for støtte fra sine forældre, venner eller hvor man kan få det fra. Og så handler det om at tro på drømmen og give sig selv 100% hver gang - man kan jo nærmest ikke træne nok", lyder det blandt andet fra Danmarks nuværende topscorer.

Danmark spillede i deres nye landsholdstrøje mod England i starten af marts og næste gang de trækker de Rød/Hvid farver over hovedet vil være den 22. maj, når de besøger Ungang i en venskabskamp. Kvalifikationen til EM starter den 7. september og vores drenge lægger ud i Parken mod Armenien. En kamp der vækker grimme minder, som skal Olsens drenge skal forsøge at konvertere til dejlige minder.

De danske landsholdsspillere virkede generelt positive og tilfredse med deres nye landsholdssæt. Det ville da også være mærkeligt anderledes nu, hvor DBU og Adidas har forlænget aftalen med to år. Men hvad synes du egentlig om de to trøjer? Klæder de blå udebanefarver det danske landshold eller er du mere til de traditionelle Rød/Hvide farver? Del din mening med os i kommentarfeltet herunder.