Nike fejrer CR7s Ballon d'or med 100 par Mercurial Vapor CR SE

De er lavet for at fejre Cristiano Ronaldos Ballon d'Or-titel fra januar. De er lavet i 100 par på verdensplan. De er hvide, sort og guldfarvede. Vi har taget et kig på den - og du kan se med på Nike Mercurial Vapor IX CR SE Hvid/Sort/Guld.

Da Cristinao Ronaldo i januar blev kåret som verdens bedste fodboldspiller for anden gang i sin karriere, var vi nok ikke de eneste, der tænkte at Nike ville lancere en vild hyldest til CR7 - og nu er den her så! Nike har nemlig lavet en exceptionelt unik fodboldstøvle til Ronaldo, som fejrer portugiserens Ballon d'Or-titel.

Fodboldstøvlen er kun lavet i sølle 100 par verden over, og holder sig derfor godt i toppen af skalaen for limiterede fodboldstøvler - præcis som den anden limiterede Nike Mercurial Vapor IX CR SE, der blev lanceret i februar 2013. Nu er tiden så kommet til endnu en ekstremt eksklusiv signaturudgave af Vapor IX til Ronaldo.

Fodboldstøvlen er lavet med en hvid overdel med et stort Nike-swoosh, hvilket er relativt enkelt og simpelt. Sålen, tilgæld, har rimelig meget fart på. Den er nemlig lavet i, ja, gudld. Årsagen ligger rimelig meget til højrebenet - guld er naturligvis brugt for at markere Ronaldos titel som vinder af Ballon d'Or - guldbolden.

Guldfarven er dog ikke den eneste udsmykning på CR7s Mercurial Vapor IX CR SE - og for at markere, at fodboldstøvlen er lavet helt specielt til Ronaldo har Nike byttet deres NIKE-tekst på indersiden af hælen ud med en CR7-tekst.

Hvad endnu mere cool er, så har Nike sat en tyk streg under eksklusiviteten af fodboldstøvlerne ved at nummerere alle par individuelt på højre støvle - bare så man lige kan blive mindet om, at man her står med en usædvanligt eftertragtet fodboldstøvle. Tallene er i øvrigt blevet skrevet med laser. Stille og roligt.

Ud over det meget begrænsede antal, som CR7s Ballon d'Or-udgave er lavet i, er det rimelig business as usual for Vapor IX. Fodboldstøvlen er lavet med en overdel af mikrofibermaterialet OLM12 fra japanske Teijin, som har den typiske læderfinish, som Cristiano Ronaldo er så glad for. Den bliver samtidig kun lavet med SG-Pro knopsystemet, som også er det, CR7 bruger, når han går på banen.

For at det ikke skal være løgn, så har Nike også udstyret Cristianos egen fodboldstøvle med portugiserens signatur på indlægssålen, så den lige får det ekstra lille personlige præg, HVIS nu man skulle være i tvivl om, hvem den er lavet til...

For mange er en fodboldstøvlekasse blot, ja, en kasse - men med Vapor IX SE CR, er der mere i den - kassen er nemlig designet, så den følger designet på Ronaldos fodbolstøvler da den er hvid med CR7-teksten stående tone-i-tone på fronten og - naturligvis fristes man til at sige - et lille gyldent Nike-logo for at toppe det hele af. Samtidig følger der også et lille reagensglas med ekstra SG-Pro knopper, også i guld. Det er klasse fra ende til anden, og man kan godt fornemme at der er kræset for tingene her.

Allerede nu spekuleres der i, hvornår vi får disse mageløse fodboldstøvler at se på banen - og det bliver meget passende i Copa del Rey-finalen mellem FC Barcelona og Real Madrid på Mestalla i Valencia. Se det for jer - Ronaldo i sin hvid/sorte Real Madrid-dragt med sine Hvid/Sort/Guld Vapor IX fodboldstøvler på fødderne. Der kommer fart på.

Måske sidder en stor del af jer derude og tænker "jeg må eje dem her - hvordan?" Heldigvis kommer vi helt eksklusivt til at sætte et par på højkant til en heldig vinder. Hvordan det kommer til at foregå, kan du meget snart læse mere om. Stay tuned.

Hvad synes du om Cristiano Ronaldos unikke fodboldstøvler - og er guld noget vi burde se på flere modeller i fremtiden? Del meget gerne dine tanker med os herunder, på Facebook eller Twitter.