Weekendens støvlespots: Earth Pack og Magista Obra

Weekendens støvlespot er fast inventar og derfor zoomer vi naturligvis ind på de fodboldstøvler der har gjort mest indtryk på os i weekendens kampe. I denne weekend har vi selvfølgelig fokus på Adidas' nyligt lancerede Earth Pack.

Pedro Morales (Vancouver Whitecaps) - Adidas F50 Adizero Messi Vi starter dog et lidt andet sted både geografisk og valg af fodboldstøvler. I weekendens runde i Major League I USA var Pedro Morales fra Vancouver Whitecaps nemlig hoppet i et par af Messis farverige signaturstøvle. Det er ellers ikke en fodboldstøvle vi ser særlig tit på andre fødder end Messis egne, så når vi falder over det, skal det selvfølgelig heller ikke gå ubemærket hen.

Alexander Tettey (Norwich City) - Adidas Nitrocharge 1.0 Neon/Sort og Earth Pack Om det var Alexander Tetteys støvleskifte der lå til grund for at Youssuf Mulumbu skulle sætte Tettey på plads ved vi ikke, men i hvert fald startede den norske midtbanemotor weekendens kamp i sit normale par af Nitrocharge i Neon/Sort. Han valgte dog i løbet af kampen at skifte over til den nye Eartpack farve i Grøn/Hvid/Orange - samme par som Mulumbu. Og måske mente han at banen ikke var stor nok til at de begge kunne spille i samme farve. Vi synes nu ikke at det gjorde noget at Tettey hoppede i sit nye par Nitrocharge.

Juan Mata (Manchester United) - Adidas Predator LZ Earth Pack En mand der i den grad må være glad for den nye Earth Pack er helt sikkert Juan Mata. Med to scoringer og en assist var Mata direkte med til at give De Røde Djævle en perfekt optakt til returopgøret mod Bayern München på onsdag. Den flotte præstation var således i den nye Hvid/Orange. David Moyes er nok noget frustreret over at han ikke kan tage Mata med til München.

Gareth Bale (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Earth Pack Og så til et noget overraskende syn. For bedst som vi troede at Gareth Bale havde viet sin ubetingede kærlighed til sine Crazylights så optrådte han i weekendens storsejr over Real Sociedad i den nyeste F50 fodboldstøvle i Neon/Grøn/Orange. Om Bale bare er så vild med designet at han ikke kunne modstå fristelsen af at spille i dem eller om han rent faktisk foretrækker den lidt "tungere" F50 model ved vi ingenting om, men i hvert fald beviste han da at det ikke nødvendigvis er fodboldstøvlen der gør Bale god. Han satte nemlig sit præg på sejren med scoringen til 2-0.

Steven Gerrard (Liverpool FC) - Nitrocharge 1.0 Earth Pack Captain Fantasic oplever i øjeblikket sin anden ungdom. Han ligner langt fra en mand der skulle være på vej på pension. Med over 650 kampe og mere end 150 mål er Steven Gerrard, ligegyldigt hvilken klub man støtter, en mand må have kæmpe respekt for. I weekenden satte han endnu en af sine mange milepæle da han med sine to scoringer kom over legenden Kenny Dalglish's scoringsrekord på 172 mål og kom selv op på 173. Denne milepæl blev således også sat i Gerrards helt nye par fra Nitrocharges Earth Pack i Grøn/Hvid/Orange.

Emile Heskey (Newcastle Jets) Nike Tiempo Legend IV Blå/Hvid Emile Heskey spiller stadig i bedste velgående på højeste niveau i den Australske A-league. Her spiller han for Newcastle Jets, som dog ikke har sin bedste sæson. Heskey har kun scoret et enkelt mål i indeværende sæson og det har han gjort i disse blå Tiempoe Legend IV. Det er ikke en støvle vi ser så tit igen og vi mente nu at det var tid til lidt eksponering for den fjerde generation af Nikes ældste silo.

Karim Bellarabi (Eintracht Braunschweig) Nike Mercurial Fast Forward '02 Mens vi har set en del fodboldspillere hoppe i særligt Fast Forward '98 og '06, så er det ikke lige så tit at vi ser en spiller hoppe i versionen, der hylder R9's støvle fra 2002. Ligesom det heller ikke er særlig tit at vi ser Eintracht Braunschweig vinde. I weekenden så vi dog begge ting, i samme kamp. Således havde Karim Bellarabi valgt at tage de Sølv/Grønne Mercurials på og det var et godt valg. Braunschweig fik en tiltrængt sejr på 3-0 og Bellarabi kunne endda skrive sit navn på oplægget til 3-0 målet. En god dag på kontoret for alle.

Aziz Behich (Melbourne Heart) Nike Mercurial IX SE 15th Anniversary Det kan godt være at det ikke kører for Melbourne Heart i denne sæson. Således ligger de sidst efter 26 spillerunder. I weekenden formåede de dog alligevel at spille 2-2 mod ligaens fjerde bedste hold, Adelaide United. Det er dog ikke grunden til at vi zoomer ind på holdet fra den Australske A-league. Det er nemlig fordi at Aziz Behich, som er på en låneaftale fra den tyrkiske klub Bursaspor, optrådte i en sand lækkerbisken. Han havde nemlig besluttet sig for at lufte sine Mercurial IX SE 15th Anniversary, den fodboldstsøvle der blev lavet sidste år for at hylde den allerførste Mercurial nogensinde. Den støvle går simpelthen bare aldrig af mode.

Aenis Ben-Hatira (Hertha BSC) Nike Mercurial IX ID Blackout Aenis Ben-Hatira er åbenbart ikke imponeret af de mange colourways Nike har sendt ud af deres populære Mercurial-kollektion. I hvert fald holder han sig til sine blackoutede custom made Mercurials med SG-Pro knopsystemt. Hertha har ikke gang i nogen revolutionerende sæson, hvor deligger på en solid 10. plads og kan gøre hverken fra eller til. Men Ben-Hatira skiller sig til gengæld ud fra hele holdet, ved at gå sine egne veje og ikk vælge fra det store sortiment af farver Nike tilbyder.

Jordan Smith (Coventry City U21) Nike Magista Obra Blackout Vi slutter denne uges støvlespot med lidt af en bombe. Hvordan det overhovedet er muligt ved vi faktisk ikke, men den er god nok. Jordan Smith er muligvis den første fodboldspiller set i den kommende Magista Obra i en officiel fodboldkamp. I U21 kampen mellem Coventry City og Derby County havde han i hvert fald iført sig den måske mest ventede fodboldstøvle, siden Nike præsenterede den i begyndelsen af marts måned. Vi har endnu ikke fået nogen officiel dato på, hvornår den bliver sat til salg, men Jordan Smith har i hvert fald ikke tænkt sig at vente til at alle andre skal få den. Det her giver jo bare endnu mere kriller i maven.

Det har været en sand fornøjelse at kigge på denne weekends støvler. Der har været masser af nyt, lidt gammelt og noget vi slet ikke troede var fandtes endnu. Men sådanne overraskelser byder vi kun velkomne med åbne arme. Hvad har været dit bedste spot i denne uge? Har du opfanget noget, som vi ikke har taget med i denne uge? Del det gerne med os i kommentarfeltet herunder.