Nike lancerer limiterede udgaver af CTR360 Maestri og Mercurial

Nike har i går og i dag hevet fire ekstremt unikke fodboldstøvler op ad hatten, der hver især kun er lavet 2.500 af på verdensplan. Det drejer sig om Nike Mercurial Tropical Pack og den endegyldigt sidste farve af CTR360 Maestri III, kaldet Lights Out.

Vi elsker når der kommer helt specielle fodboldstøvler, og det må man sige at de sidste par dage har budt på; således har Nike været i godt lanceringshumør og givet os både Mercurial Tropical Pack samt CTR360 Maestri III Lights Out.

Torsdag morgen begyndte jungletrommerne at slå, da Nike lancerede deres Mercurial Tropical Pack med tre forskellige farver af Mercurial Vapor IX, inspireret af farverne og formerne fra den brasilianske regnskov - og selv om der ikke skal afholdes VM i selve regnskoven, er det en elegant måde at varme yderligere op til VM-slutrunden i netop Brasilien.

Hver af de tre Mercurial Vapor IX Tropical Pack fodboldstøvler er lavet i sølle 2.500 par hver - i verden, vel at mærke, og er hver især nummererede på hælen. Overdelen er lavet af Teijin OLM12 med læderfinish, som man bl.a. ser Cristiano Ronaldo foretrække på sine fodboldstøvler.

Er Mercurial Tropical Pack noget for dig? Så kan du få dit eget unikke par lige her - fra kun 1.949,- kr.

Men Nike var ikke færdige med at lancerede limiterede fodboldstøvler - for i dag, fredag, tog de så afsked med en ufatteligt populær fodboldstøvle, CTR360 Maestri. Med lanceringen af Magista betyder det, at lyset slukkes for Maestri, og det har Nike taget meget bogstaveligt og lanceret en helt blackoutet farvevariant af Maestri III.

Som med Mercurial Tropical Pack er Maestri III Lights Out også lavet i 2.500 par på verdensplan, og den uigenkaldeligt sidste farve af Maestrien er naturligvis også blevet udstyret med et unikt nummer på hælen af hver fodboldstøvle. Herfra skal lyde et kæmpe tak til Maestri for en masse gode oplevelser - og vi glæder os til at se, hvad Nike Magista kan bringe til bordet.

Du kan få den absolut sidste farve af Nike CTR360 Maestri III Lights Out lige her - fra kun 1.749,- kr.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Hvad synes du om Nikes nye lanceringer - og er de noget for dig? Og kommer du til at savne CTR360 Maestri-serien? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.