PUMA evoPOWER Stampa signeret af Balotelli - 1/6 i verden

Inden PUMA og Mario Balotelli offentliggjorde deres samarbejde, spillede Balotelli i sine unikke PUMA evoPOWER Stampa, som var camoufleret i avisoverskrifter fra Super Marios karriere. Der blev lavet 6 par i verden, og vores venner fra PUMA har sendt os et. Gjorde vi store øjne? Det kan du lige tro...

Mange kan måske huske, da Mario Balotelli troppede op i Milano-derbyet i et par helt specielle fodboldstøvler, som ingen helt kunne pege på hvad var tilbage i december - men det skulle hurtigt vise sig at være en sjov teaser fra PUMA for deres samarbejde med Balotelli, som blev offentliggjort kort efter.

Er PUMA evoPOWER noget for dig? Så kan du få dit eget par lige her - kun 1.299,-

Her blev den "almindelige" PUMA evoPOWER Stampa også frigivet, en fodboldstøvle der blev lavet i sølle 250 par verden over. Der var dog den lille forskel, at den havde en sort stribe på hver yderside, hvor der stod "Why always PUMA?". Den stribe dækkede det ikoniske billede af Super Mario, der for første gang viste sit "Why always me?"-slogan frem efter sit mål i Manchester-derbyet.

Disse helt unikke blev der kun lavet seks par af på verdensplan, hvoraf Balotelli selv fik et par. Vores venner fra PUMA var så venlige at sende et par vores vej, og vi måtte da også lige ned at samle underkæben op fra gulvet da de landede i Unisport HQ.

Den unikke evoPOWER Stampa er nemlig signeret af Mario Balotelli selv (som også lader til at have ombestemt sig for placeringen, da der er en lille guldprik på snuden også...) med guldfarvet blæk. Stilet ser det ud, og det passer godt til fodboldstøvlens i forvejen elegante look.

Oven i hatten var der også en besked fra PUMA, som fortæller historien bag Balotellis evoPOWER Stampa - og som bestemt fortjener at komme i ramme og stå sammen med fodboldstøvlen og den elegante præsentationsæske, der blev leveret sammen med.

Er PUMA evoPOWER noget for dig? Så kan du få dit eget par lige her - kun 1.299,-

PUMA evoPOWER har siden lanceringen taget fodboldverdenen med storm med sit koncept om at lade foden bevæge sig naturligt for at opnå så kraftigt et spark som muligt. En fodboldstøvle så unik som denne PUMA evoPOWER Stampa 1/6 passer perfekt ind i vores Unisport-samling, og vi kipper på hatten og sender en stor tak afsted til vores venner i PUMA.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Hvad synes du om Mario Balotellis unikke PUMA evoPOWER Stampa fodboldstøvler, som kun eksisterer i seks par verden over? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.