Det er nok ikke helt unfair at sige, at Nike Magista har været forårets helt store samtaleemne siden lanceringen i Barcelona for en måneds tid siden - og vi er dykket ned i teknologien bag Magista, denne gang for at se på endnu et område, der havde Nike's fokus; greb i banen.

Nike's ønske, da de lavede Magista var at kreere en fodboldstøvle, der fjernede alle distraktioner og som tillader den kreative midtbanespiller at diktere kampen uden at tænke over, at han har fodboldstøvler på.

Vil du gerne have den seneste information om Nike Magista og få at vide så snart den kan forudbestilles? Så sign up på e-mail eller SMS lige her for seneste nyt.

Dette opnåede de med den revolutionerende Flyknit-overdel, der sætter sig tæt til foden og giver både en helt unik pasform og touch på bolden. Se Jakob gå i detaljer med Nike Magistas Fit og Nike Magistas Touch her.

I dag er turen så kommet til grebet i banen, hvor Nike også har lavet en masse research. Her har man bl.a. valgt runde knopper - og hvorfor kan du høre Jakob gennemgå i sin Tech Talk herover. Samtidig kan du også høre hvad den sorte torsionsbar af - ja - nylon laver på sålen af Magista.

Nike Magista er skræddersyet til den kreative midtbanespiller, der ønsker total frihed og fornemmelsen af at have en sok på foden, der bevæger sig naturligt med foden. Nike har lagt fire års research og innovation i Magista, og vi glæder os enormt meget til for alvor at mærke resultatet når Magista lander til test.

Hvordan synes du knopsystemet og sålen på Nike Magista lyder, og kan du heller ikke vente med at få den innovative fodboldstøvle på fødderne? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook eller Twitter.