Adidas Brazuca - følg vejen til VM fra en fodbolds synspunkt

Adidas har sparket gang i en ugentlig serie af VM-videoer, som tager udgangspunkt i, hvad den officielle VM-bold, Adidas Brazuca, oplever i nedtællingsfasen til sommerens store turnering i Brasilien. Men hvordan kan man vise hvad en bold oplever? Jo, man udstyrer den da med "Brazucam"...

Adidas Brazucam er en specialdesignet Adidas Brazuca, der er blevet udstyret med seks HD-kameraer, der sørger for at optage alt hvad bolden "ser" i 360°. Kameraerne i Brazucam er lvet med billedstabiliseringsteknologi fra øverste skuffe, så vi kommer til at se ekstremt svedige billeder fra Brazucas rejse mod VM.

Det giver naturligvis en fodbold, der ser lidt anderledes ud en alle andre, og efter teaser-videoen, som du kan se herover, at dømme, har Adidas' mange stjerner da også moret sig over at spille med en bold med kameraer inde i.

Få din egen Adidas Brazuca VM fodbold lige her - kun 699.- kr.

De 7 film, der er kommet ud af Brazucas rejse verden over kommer til at vise fodboldens rejse gennem Spanien, Tyskland, England, Rusland, Japan, USA og Mexico - og her vil vi få et kig på hvordan mange af spillerne der skal med til VM forbereder sig - set fra en fodbolds perspektiv, vel at mærke!

Hele videoserien starter med at give os et indblik i, hvordan en træningssession med de regerende verdensmestre fra Spanien ser ud fra Brazucams synspunkt, og vi kommer derfor helt tæt på fødderne af stjerner som Casillas, Xavi, Torres og David Villa.

Den "almindelige" Adidas Brazuca - uden kameraer vel at mærke - skal benyttes under samtlige VM-kampe til sommer, og er bygget med Adidas' seneste teknologi. Bolden er lavet af kun seks paneler, og den er derfor både hurtig i luften med et mere pålideligt svæv end tidligere VM fodbolde har været.

Vil du være klar til VM med Adidas Brazuca? Få den lige her.

Hvad synes du om ideen med Adidas Brazucam - og glæder du dig til at opleve vejen til VM fra en fodbolds synspunkt? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.