Nike tager afsked med midtbanegeneralen: CTR360 "Lights Out"

Kapitlet om Nikes CTR360-kollektion har nået sin sidste strofe. Med den nye Magista Obras opgang i horisonten, siger Nike farvel til en af deres mest elskede kollektioner. Det gør de på symbolsk bedste vis, ved at slukke lysene og lade CTR360 Maestri III gå en sidste runde inden Magista Obra tager over. På denne fredag siger vi hej og farvel til midtbanegeneralen med dette begrænsede parti af CTR360 "Lights Out".

Det var på en efterårsdag i 2009 at Nike kunne præsentere verdenen for deres nye silo, CTR360 Maestri I, en fodboldstøvle udviklet til den kontrollerende midtbanegeneral, der med sine præcise afleveringer og sublime teknik kunne udgøre en afgørende forskel. Nu slutter Nike selv den æra efter tre kapitler med en fodboldstøvler, der har vundet hjerter over hele verden.

Tag afsked med din sidste CTR360 Lights Out fodboldstøvle. Køb den nu- kun 1749,-.

Denis Dekovic, Design Chef for Nike Football, anerkender spillernes kærlighed til kontrolstøvlen, men understreger dog også behovet for at følge med tiden: "Spillet har ændret sig og det har ført os til nye innovationer for vores spillere. Det betyder at vi ikke vil fortsætte med at nyskabe vores CTR360, men vi ved at denne fodboldstøvle har mange fans, så ville sige farvel med noget helt særligt."

Denne nye og sidste CTR360 Maestri vil udkomme som en Limited Edition og hver enkelt par vil blive udstyret med et helt unikt serienummer. Designet kommer i en helt blackoutet version og er både en symbolsk måde at sige farvel på, men også et forsøg på at møde mange spilleres ønske om en helt sort fodboldstøvle.

"Vi ved at vores spillere elsker sorte fodboldstøvler lige så meget som de elsker at udtrykke dem selv via farver. Vi kunne godt lide tanken om at slukke lysene på CTR360 og mente at en blackoutet version ville være en fin måde at sige farvel på.", siger Denis Dekovich.

Er du vild med denne "Lights Out" fodboldstøvle? Køb den nu.- kun 1749,-.

Der er naturligvis ingen grund til at introducere nye teknologier til en afgående fodboldste, og derfor er denne model også helt som vi kender den fra tredje og sidste generation af CTR360-kollektionen. Overdelen er således stadig lavet med det syntetiske, læderemulerende materiale Kanga-Lite 2.0. Siden den første Maestri har Kanga-Lite været en del af overdelen og som Nike har udviklet støvlen er det syntetiske læder også gået hen og blevet et materiale, der garanterer et personligt og komfortabelt fit, samtidig med at det sikrer en naturlig føling med bolden.

Fodboldstøvlens overdel er naturligvis også overbelagt med Nikes ACC-teknologi, der sikrer et konsistent greb om bolden uanset vejrforholdene. Et vigtigt element for en midtbanegeneral, der skal kunne kontrollere bolden til enhver tid. Derfor har Nike også givet deres CTR360-støvle en 3D kontrolzone, der består af otte lameller på indersiden af foden. Tanken bag de otte små plader er skabe en overflade, der sikrer større stabilitet når spilleren skal tæmme og aflevere bolden.

Skynd dig ind og få dit par af denne CTR360 Lights Out Limited Edition- kun 1749,-.

Det er med blandede følelser at vi overværer den sidste model af CTR360-kollektionen blive præsenteret. Fodboldstøvlen har været højt elsket hos mange fodboldsspillere og det er aldrig sjovt at skulle sige farvel til noget man elsker. Med tanke på, hvad der står klart til at tage over, så kan man heller ikke helt lade være med at glæde sig. Men før vi glæder os for meget, så lad os give denne sidste CTR360 Maestri "Lights Out" en ordenligt salut.

Spild ikke din tid. Tag afsked med CTR360 Lights Out nu- kun 1749,-.

Nike kunne ikke tage en flottere og mere stilfuld afsked med deres CTR360 Maestri, end de har gjor med denne blackoutede "Lights Out" version. Der er noget helt eksklusivt over en fuldt blackoutet fodboldstøvle og eksklusivitet er det mindste denne CTR360 Maestri fodboldstøvle fortjener. Har du nogle sidste ord til Nikes midtbanegeneral? Hvilken af Maestrierne har været din absolutte favorit? Og hvor ligger denne version på din rangliste? Vi vil meget gerne høre, hvad du har at sige, så del dine kommentarer med os i feltet herunder.