PUMA sender evoPOWER 1 med læderoverdel på gaden

I starten af dette år præsenterede PUMA verden for deres nyeste fodboldstøvle PUMA evoPOWER. En fodboldstøvle der fokuserede at skabe et mere kraftfuldt spark, ved at bruge fodens anatomiske bevægelser, som udgangspunktet. Vi har set stjerner som Balotelli, Fabregas og Reus spille i denne powerstøvle. Nu er PUMA klar med en ny Limited Edition med en overdel af læder. Vi har zoomet ind på den her.

PUMAs seneste satsning blev en stor succes med det samme og den bølge rider de videre på nu. Fodboldstøvlen, der var resultatet af flere års research, er allerede kommet i tre forskellige farvekombinationer plus en helt eksklusiv version designet i en hyldest Super Mario. Senest er den kommet i en Navy/Orange/Hvid variant. Men i dag, på dagen hvor man ikke skal tro på alt, hvad man hører, har PUMA så valgt at præsentere endnu en variant. Denne gang har de dog også valgt at skifte overdelen ud.

Er du faldet for den nye evoPOWER Blackout Læder? Køb støvlen nu- kun 1359,-.

Denne model fra evoPOWER-kollektionen kommer nemlig i en læderoverdel og PUMA har altså derfor skiftet mikrofiber materialet, AdapLite, ud for en kort stund og giver tilhængerne af rene læderstøvler noget at godte sig med. Overdelen er ligeledes er lavet i et helt klassisk blackoutet design, der giver en minimalisme til støvlen, som absolut klæder den.

Man kunne måske spørge sig selv om hele formålet med evoPOWER ikke forsvinder når det ultra fleksible materiale fra AdapLite ikke længere er til stede og overdelen derfor ikke kan strække sig så meget på langs - og det er da klart at lidt af det forsvinder, men grundlæggende set er evoPOWER stadig lige så fleksibel og kraftfuld, som PUMA først havde skabt den.

For et af de absolut vigtigste elementer i evoPOWER støvlen er nemlig udviklingen af GSF sålen. Og den har PUMA naturligvis bevaret i denne variant. GSF står for Gradual Stability Frame og er udviklet for at tilpasse sig fodens bevægelser i skudøjeblikket. Tanken er nemlig at stabiliteten falder og stiger gradueret, så den er størst omkring hælen og dermed har størst fleksibilitet omkring forfoden. Dermed kan foden bevæge sig på sin optimalt mest naturlige måde.

Hvis du foretrækker læder frem for mikrofiber, så kan du købe den nye evoPOWER nu- kun 1359,-.

En anden teknologi som PUMA skabte med den nye evoPOWER og som også er taget med i lædermodellen er deres Accufoam. Igen er fodens anatomiske form hentet ind for inspiration da Accufoam-puderne på indersiden af vristen sørger for at udligne den ujævne struktur som knoglerne i foden skaber. Dermed får man en større og renere sparkeflade, der giver større præcision i sparket.

Også PUMAs Everfitcage-EXT eksisterer i læderversionen. Da evoPOWER er skabt for at yde den absolut største fleksibilitet til foden er det naturligvis nødvendigt at sikre at fodboldstøvlen stadig yder den nødvendige stabilitet. Det sørger Everfitcage-EXT for. Det sidder på ydersiden af støvlen og sørger for at holde overdelen på plads og ikke mindst yde et tæt og gnidningsfrit fit.

Knopsystemet er lavet med en blanding af runde og aflange knopper for et mix af stabilitet og manøvredygtighed. De runde knopper under forfoden sikrer størst bevægelsesfrihed, da de bevæger sig nemmere gennem jorden når man drejer, og de aflange knopper sikrer god stabilitet. Med en større overflade giver det en bedre trykfordeling samt et bedre greb når man skal vende og dreje.

Alt i alt er alt ved det gamle. Og så alligevel slet ikke. For med læderoverdelen vil følelsen med bolden være anderledes end med mikrofiber. Men hvorfor lave en fodboldstøvle i læder? Der er mange der føler at den boldføling man får med en læderoverdel er uvurdelig og ikke kan genskabes med andre materialer. Og det er netop til denne gruppe fodboldspillere at PUMA har tænkt ind da de besluttede sig for at lave deres populære evoPOWER med en læderoverdel. Denne eksklusive model vil dog ikke være at finde på særlig mange spilleres fødder og anskaffer du dig et par af denne evoPOWER 1 Læder vil du være blandt få i verden der både har og spiller i den.

Hvis du vil have den nye evoPOWER så kan du allerede købe den- kun 1359,-.

PUMA har i dag præsenteret sin fjerde variant i evoPOWER-kollektionen. Noget atypisk har de lavet den med en læderoverdel og kommer dermed de spillere i møde der elsker læderstøvler. Bortset fra AdapLite overdelen, har PUMA dog alligevel formået at bevare alle de teknologier der udgør dere evoPOWER støvle. Hvad er dit umiddelbare indtryk af denne variant? Er du til læder eller mikrofiber og hvad synes du om det helt old school design? Vi vil meget gerne høre din mening, så del den gerne med os i kommentarfeltet herunder.