Nike lancerer Risk Everything kampagne - tør du satse alt?

VM er lige om hjørnet, og Nike er ved at varme godt og grundigt op til slutrunden med deres seneste kampagne, der giver et bud på, hvordan man når hele vejen selv under massivt pres; det handler om at turde løbe risici. Ja, faktisk om at "Risk Everything," som Nike siger.

På den største fodboldscene i verden skal man gøre noget ekstra for at skille sig ud og gøre den ekstra forskel under de massive forventninger der er til de allerstørste stjerner - og her opfordrer Nike til at man ikke bare spiller det sikkert - for lykken tilsmiler dem, der viser mod og løber risici.

Det handler om at skabe en ulige duel - i dit favør, forstås. For at gøre det handler det om, at du ikke bare spiller efter konventionerne og gør, hvad alle andre ville gøre. Det handler om at spille med hjertet, med modet og med instinktet og gøre det, ingen forventer. Nogle vil sige at du har is i maven, andre vil kalde dig enten arrogant eller naiv - i bund og grund er det ligegyldigt hvad man kalder det.

Et par af de spillere, der kan det, er Cristiano Ronaldo, Neymar og Wayne Rooney, der alle er med i Nikes nye Risk Everything-film. Her mærker alle tre det store pres, der ligger på deres skuldre, mens de gør klar til kamp fpr Portugal. For Cristiano Ronaldo er stemningen omkring ham på kogepunktet på vej til stadion, hvor han bl.a. passerer et stort reklameskilt med sig selv og hører kommentatorens ord; "Ronaldo scorer - hvem andre end Ronaldo?"

Du kan vise støtten til CR7 med Portugals VM fodboldtrøjer lige her.

Et andet sted er Wayne Rooney ved at gøre sig klar på sit hotelværelse, mens journalister minder ham om den ting, han selv tænker allermest på - at hans ellers flotte karriere mangler et mål ved et VM, og på vej til stadion oplever Rooney det kæmpe forventningspres og den hype, der er omkring ham i England.

Er du fan af Three Lions og Rooney? Bestil din England VM fodboldtrøje her.

Slutteligt følger vi Neymar, der også er på vej til kamp - og efter han har overtaget nr. 10 for Brasilien begynder presset også at vokse. Da han går gennem gangene på stadion kigger Neymar op på en række af Brasiliens legendariske 10'eres trøjer - men i stedet for at blive tynget af presset tager han det som en udfordring og smiller af det.

Du kan gøre som Neymar og trække din Brasilien fodboldtrøje over hovedet - bestil den her.

Moderne fodbold kommer til at være styret af de spillere, der tør gøre en forskel, løbe risici og hive en kanin op af hatten og gøre hvad mange måske vil kalde umuligt. Det er dem, der er grunden til at vi elsker at se fodbold, at det kan sætte i følelserne i kog uden at vi egentlig helt aner hvorfor og dem der gør, at vi er klinet til skærmen eller synger med på stadion.

På trods af det store pres løber alle tre verdensstjerner på banen, klar til at træde ind på den allerstørste scene - præcis som de vil gøre til sommer i Brasilien. De ser presset i øjnene og går alligevel på banen og gør, hvad de gør bedst; de spiller på kanten, fordi de ved, at store øjeblikke som regel kommer som resultatet af at prøve noget uventet. Det er ikke øjeblikke, der kommer af at spille det sikre kort, men øjeblikke der kommer af når man frygtløst løber en risiko.

Med andre ord hylder Nike deres vovehalse, som altid forsøger at lavet noget nyt og uventet, og som ikke fortryder, hvis tingene ikke lige lykkes. De hylder dem, der tør satse alt. Dem, der tør satse alt når de ikke bør - og netop det gør dem specielle. Er du klar til at satse alt?

Uanset hvem du støtter til VM kan du blive klar med din VM fodboldtrøje lige her - se vores store udvalg.

Hvem ser du som den største vovehals i fodbolden? Ronaldo? Neymar? Rooney? Eller en helt fjerde? Del meget gerne dine tanker og fortæls hvordan du tør satse alt på banen i boksen lige herunder.