Weekendens støvlespot: Earth Pack og alternative løsninger

Hvad er en mandag uden weekendens støvlespot? I vores verden er den meningsløs, så derfor er vi naturligvis tilbage med et kig på weekendens mest interessante valg af fodboldstøvler. Og som altid var der selvfølgelig noget der stak ekstra meget ud.

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas Adizero F50 (Earth Pack) Vi starter ugen hos de nykårede tyske mestre fra Bayern München. I dagens anledning havde tyskernes midtbanemotor Bastian Schweinsteiger kronraget sig. Men det var ikke kun frisuren der faldt i vores øjne. Efter Adidas' seneste lancering af deres Earth Pack, så har Schweinsteiger nemlig valgt at hoppe i den nye farvekombination de kalder Glow. Men udover at være hoppet i de nye farver, så er der også noget der tyder på at Schweinsteiger har fået lavet et par særligt til hans behov. Han har nemlig fået Adidas til at lave sine nyeste Adizero i ren læder. Og det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Det forventes at Earth Pack vil blive brugt under Champions League, men Schweinsteiger har altså fået lov til at tyvstarte en lille smule med at bruge dem.

Graham Dorrans (West Bromwich Albions) - Nike Tiempo Legend V (Reflective Pack) Graham Dorrans fra West Bromwich er faktisk et lidt sjovt tilfælde og derfor kommer han også med i denne weekends støvlespot. Dorrans skifter nemlig fodboldstøvler lidt ligesom vi andre skifter boxershorts. Således er Dorrans både set i Hypervenom, Maestri III, Mercurial Vapor, Adizero og altså senest Tiempo. I weekenden, hvor han også scorede i 3-3 opgøret mod Cardiff City, havde han således iført sig modellen fra Reflective Pack og modellerne fra denne pakke skriger på opmærksomhed. So here you go.

Gyorgy Garics (Bologna FC) - CTR360 Maestri III Blå/Neon/Sort I fredags gav Joltter sin bedømmelse på den seneste Adipure 11Pro II. En fodboldstøvle som vi har været vant til at se på fødderne af Gyorgy Garics de seneste mange kampe. Men i lørdagens opgør mod Atalanta havde Garics tilsynladende fået nok af sine 11Pro II, eller også havde han bare glemt dem derhjemme, for her optrådte han i en af de tidligere farvekombinationer fra tredje generation af CTR360 Maestri. Det er altid hyggeligt med et gensyn af en tidligere støvle og set i lyset af at vi måske har set det sidste fra CTR360-kollektionen, så giver vi dem gerne et ekstra kig.

Ruben Zadkovich (Newcastle Jets) - Adidas Nitrocharge (Custom) Det har set bedre ud for Newcastle Jets end i øjeblikket i den australske A-league. Klubben der sidste sæson købte kult spilleren Emile Heskey, tabte i weekenden mod bundholdet fra Perth og skal til at begynde at have et vågent øje mod bunden. Holdets anfører Ruben Zadkovich mener dog at, hvis man skal falde, så kan man lige så godt gøre det med stil. Derfor har han specialdesignet sig et par Nitrocharge i sort og gul og med en skarp pink kontrast på snørrebåndende. Han skal da have point for forsøget.

Gareth Bale (Real Madrid) - Adidas Crazylight Vi har set Bale skifte lidt frem og tilbage mellem sine Crazylight og sine Adizero F50, men denne gang ser det ud til at de er kommet for at blive. I hvert fald har han beholdt fartstriberne på fødderne i de sidste fire kampe i streg, og dermed ser det ud til at Bale for alvor har vænnet sig til at være de ekstra gram lettere end alle andre på fodboldbanen.

Antonio Cassano (Parma FC) - Diadora DD-NA 2 Diadoras DD-NA er en særligt populær fodboldstøvle og i starten af året kom de ud med en to'er og den har absolut ikke mistet sin popularitet. Tværtimod. Antonio Cassano er iblandt dem, som har kastet sin kærlighed til den seneste generation af DD-NA og efter at have taget dem til sig i midten af marts måned har han nu spillet dem så godt til at vi synes at han skal med i denne uges støvlespot. Designet som er tydeligt inspireret de italienske farver, er helt sikkert også værd at tage et nærmere kig på.

Joe Cole (West Ham United) - Nike Mercurial Vapor VIII På trods af det helt enorme udvalg i Nikes 9. generation af deres Mercurial støvle, så har det endnu ikke bidt på West Hams Joe Cole. Man skulle ellers tro at det var umuligt at modstå fristelsen af de mange forskellige farvekomninationer Nike er kommet med på det seneste, men Joe Cole holder stædigt fast i sine Vapors fra den 8. generation og han må da efterhånden være iblandt de absolut sidste, der nægter at skifte 8 ud med 9.

James Troisi (Melbourne Victory) - Adidas adizero F50 Sort/Blå/Hvid Mens James Troisi her fejrer sin scoring for sin klub Melbourne Victory i den australske liga, så fejrer vi hans valg af fodboldstøvler. Vi indrømmer gerne at de sorte fodboldstøvler bider på os her. Mens vi absolut ikke har noget imod farver, så er der noget lækkert elegant over sorte fodboldstøvler og denne Sort/Blå/Hvid variant fra Adidas adizero-kollektion er absolut værd at zoome ind på.

Adam Taggart (Newcastle Jets) - Nike Tiempo Legend V Sort/Hvid Derfor er der også grund til at vende øjnene mod denne Tiempo Legend V, som vi ikke ser alt for ofte på fodboldbanen. Det klassiske look er nemlig blevet nedprioriteret i Nikes sortiment og derfor sætter vi også stor pris på, når den i ny og næ dukker op.

Leroy Sane (Schalke 04, Junior) - Tiempo Legend V Rød/Hvid Vi slutter denne rundes støvlespot af med lidt af et mysterium. Det siges at da Christoffer Columbus sejlede ind ved kysten i 1492 og opdagede Amerika var indianerne ikke i stand til at se skibene, simpelthen fordi de aldrig havde set et skib eller noget der mindede om det før og derfor ikke kunne processere synet af det. Det var muligvis lidt sådan nogle af os her havde det, da vi blev præsenteret for dette spot. Det skulle simpelthen skæres ud i pap, før det blev klart, hvad der egentlig var så specielt ved billedet. Vi giver jer en ledetråd: Der mangler noget på de støvler.

Der har været både nye og gamle, farvede og sorte fodboldstøvler i denne uges støvlespot. Det er altid sjovt at følge med i, hvad spillere rundt omkring i verdenen foretrækker at spille i lige netop nu. Vi glæder os især til at se når Earth Pack for alvor kommer i brug i løbet af ugen. Imidlertid kunne vi godt tænke os at høre om du har set noget, som vi ikke har haft med i denne uges støvlespot. Sjove, nye, anderledes, grimme støvlevalg. Det kan være hvad som helst, der faldt i dine øjne. Del dine kommentarer med os i feltet herunder.