Nike Magista - resultatet af fire års udvikling og test

Nike Magista har været under udvikling i fire år, hvor Nike har forsket, testet, innoveret og... ja, strikket. For resultatet af den lange innovationsproces var nemlig Magista, der er lavet med en overdel af Nikes Flyknit-materiale. For at sikre sig, at de lancerede en støvle af høj kvalitet testede Nike den nye Magista fodboldstøvle grundigt i deres Research Lab - og vi får et kig indenfor i den proces.

Da Nike i starten af marts lancerede den nye Magista fodboldstøvle i Barcelona var det frugten af fire års forsking, udvikling og innovation, hvor Nikes dygtige udviklingshold fra The Innovation Kitchen gjorde det muligt at skabe en fodboldstøvle, hvor der er fjernet så mange distraktioner som overhovedet muligt; Nike Magista fodboldstøvlen var en realitet.

I smugkigget ind bag produktionen af Nike Magista kan vi se, hvordan overdelen ser ud inden den bliver til en fodboldstøvle - bemærk især den sorte inderbeklædning på Flyknit-teknologien og de små Brio Cables, der stikker ud for enden af overdelen. Netop disse Brio Cables er med til at skabe til bikube-lignende struktur i overdelen for øget greb i bolden så du har friheden til at gøre hvad du vil.

Er du klar til Magista? Sign up til vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om Nike Magista fodboldstøvlen lige her.

Nike Magista blev skabt til den kreative midtbanespiller, og er bygget til at fjerne så mange distraktioner som muligt, så man nærmest glemmer, at man har en fodboldstøvle på. Efter meget feedback fra bl.a. Andres Iniesta og Mario Götze besluttede Nike sig for at bygge Magista fodboldstøvlen af deres innovative Flyknit-materiale, der er lavet af en præcisionsvævet overdel af polyestergarn.

Denne overdel sætter sig på foden som en sok, hvilket i sig selv fjerner en del distraktioner - men samtidig gik Nike et skridt videre, og udviklede Magista til også at tilbyde den revolutionerende Dynamic Fit Collar; en ankelsok også lavet af Flyknit, som sikrer at Magista følger fodens bevægelser og skaber en sømløs overdel, der sidder som en sok på foden.

En strikket overdel er dog ikke nødvendigvis så modstandsdygtig overfor elementerne som en almindelig mikrofiberoverdel, og derfor udstyrede Nike også Magista med et ultratyndt lag NikeSKIN, som nærmest smeltede ind i Flyknit-overdelen. NikeSKIN giver både ekstra struktur til overdelen, men tillader også Nike at udstyre Magista med ACC, så du får samme greb i bolden uanset vejret, og så vand holdes ude af fodboldstøvlen.

Alle disse teknologier lyder naturligvis flotte på papiret, men Nike går også til store længder for rent faktisk at sikre sig, at det hele fungerer - og derfor gennemgik Nike Magista utallige tests for bl.a. slidstyrke, fleksibilitet, evne til ikke at suge vand og meget mere, og støvlen blev løbende modificeret i takt med at testresultaterne kom ind.

Er du klar til Magista? Sign up til vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om Nike Magista fodboldstøvlen lige her.

Resultatet er prangende; Nike Magista er klar til at revolutionere fodboldspillet med en fodboldstøvle, der omskriver alle regler med den høje ankelsok. Magista er klar - men er du klar til Nike Magista?

Hvad synes du om den nye Nike Magista, og tror du virkelig at den vil revolutionere måden, vi tænker fodboldstøvler på? Del meget gerne dine tanker med os i boksen lige herunder billedet.