England og Nike præsenterer ny VM hjemmebanetrøje

På den sidste dag i marts har Nike og England løftet sløret for Three Lions' nye VM-trøjer, som Rooney & Co. skal forsøge at hive VM-trofæet hjem til England i. Hjemmebanetrøjen er - naturligvis - holdt i hvid, men denne gang er den sekundære farve en lidt lysere blå. Kig med over skulderen når vi ser nærmere på trøjen her.

Når Wayne Rooney, Daniel Sturridge, Jack Wilshere og resten af Englands udvalgte går på banen i Brasilien til sommer, bliver det vanen tro i helt nye VM-trøjer - og Nike og det engelske fodboldbund lancerede her til morgen både en ny hjemmebanetrøje og udebanetrøje til England.

Den er, som foreskrifter nu lyder, overvejende hvid, men Nike har piftet den lidt op med små lodrette nålestriber, som pryder på trøjens for- og bagside. Dette bringer minder tilbage til 1986 og VM i Mexico, hvor England også havde en nålestribet trøje. Dengang var kraven dog blå - på den nye hjemmebanetrøje er den holdt hvid for at give et sofistikeret, enkelt look.

Du kan forudbestille den engelske VM hjemmebanetrøje nu- kun 599,-.

Ydermere stammer nålestriber historisk fra England, og sætter derfor en tyk streg under, at en moderne fodboldspiller i mange tilfælde også går op i at se godt ud både på og uden for banen - og hvilken stil er så bedre at benytte end en klassisk britisk?

Holder du med Rooney, Sturridge og co. ved VM? Forudbestil VM trøjen nu- kun 599,-.

Ud over de elegante nålestriber på Englands hjemmebanetrøje har Nike også inkorporeret flere små historiske referencer - og en af dem er den nye blå farve, som de har benyttet på Nike-logoet samt de tre løver i Englands logo. Der er nemlig ikke tale om den samme mørkeblå farve, som England har benyttet i mange år, men i stedet den noget lyseret såkaldte Sport Royal Blue.

Men hvis den ikke matcher den mørkeblå farve, England længe har brugt, hvordan kan den så være en reference tilbage i tiden? Jo, tilbage i slutningen af 1970'erne og starten af 80'erne spillede England i mærket Admiral, som benyttede både lysere blå og røde farver - og den nye Sport Royal Blue minder altså meget om denne blå nuance.

Akkurat som de andre nye landsholdstrøjer der er produceret af Nike, er Englands hjemmebanetrøje lavet med Nikes nyeste teknologier. Den er nemlig lavet af det velkendte DRI-FIT materiale, der sørger for at lede fugt og sved væk fra kroppen. Det har Nike kombineret med ders burnout væv og ventilationshuller skåret ud med laser, der sikrer den optimale åndbarhed hos spillerne.

Nikes 3D scannere er også blevet taget i brug ved udviklingen af Three Lions' landsholdstrøje. Ved at scanne spillernes kroppe har Nike sikret et perfekt fit. Samtidig er Englands hjemmebanetrøje lavet med en såkaldt dobbelt-vævet metode, som inkorporerer både polyester og bomuld for at give det bedste i både svedtransport men også sikrer en blødere fornemmelse samt en mere moderne pasform når spillerne har trøjen på.

Skynd dig ind og forudbestil Englands VM trøje nu- kun 599,-.

Uanset hvad er England klar til VM med både ny hjemme- og udebanetrøje - og Three Lions får brug for at være toptunede, når de støder ind i Uruguay, Costa Rica og Italien i gruppespillet. Ouch, for en gruppe i øvrigt...

Hvad siger du til Englands nye hjemmebanetrøje - og kan du se Rooney, Wilshere og de andre stjerner gå videre fra gruppen og klare sig godt til VM i Brasilien til sommer? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.