Nike afslører Englands VM udebanetrøje i rød og hvid

England og Nike har i dag været ekstra gode ved fans af Three Lions, idet de både har løftet sløret for Englands nye VM hjemme- og udebanetrøje, som Rooney & Co. skal bruge i Brasilien til sommer. Vi har haft udebanetrøjen i studiet - så kig med når vi sætter fokus på den røde fodboldtrøje.

Ser man bort fra den mørkeblå udebanetrøje fra 2012 og den grå ditto fra 1996, så har Englands udebanetrøjer været røde de sidste mange, mange år tilbage i tiden - og Nike holder da også stilen fra sidste år ved at lave Englands VM udebanetrøje rød og hvid.

Ligesom på hjemmebanetrøjen er Englands udebanetrøje lavet med en hyldest til de engelske landsholdstrøjer fra slutrunden i Mexico, hvor man også benyttede det ikoniske nålestribemønster. Samtidig blev nålestriber også for alvor gjort kendt af den tidligere britiske premierminister Winston Churchill, der hyppigt bar nålestribede jakkesæt - bl.a. også under sine lange arbejdssessioner under Anden Verdenskrig.

Hvis du foretrækker Englands udebanetrøje så forudbestil den nu- kun 599,-.

Faktisk spiller nålestriberne en stor rolle på Englands udebanetrøje, idet de bevæger sig hele vejen op på kraven og faktisk også dækker det forreste stykke af kraven. Samtidig er striberne lavet, så det på lang afstand danner en optisk illusion, hvor man kan se St. George's Cross - det røde kors i Englands flag. Det kan ikke ses tæt på, hvilket er en detalje vi kipper på hatten for.

Du kan forudbestille den engelske VM udebanetrøje nu- kun 599,-.

Alt er dog ikke rødt på Englands udebanetrøje, idet Nike over det engelske logo har gjort stjernen - der symboliserer Englands VM-titel fra 1966 - hvid i en hyldest til VM-heltene fra netop 1966, hvor England vandt finalen med 4-2 over Vesttyskland i en rød dragt.

Under stjernen sidder det engelske logo, som er holdt i de klassiske farver - og så alligevel ikke helt. Nike har nemlig beholdt den lysere blå farve, som også benyttes på hjemmebanetrøjen i logoet, og derfor får Englands udebanetrøje et mere friskt look på logoet, der i øvrigt ikke længere hylder FA's 150-års fødselsdag. Det ville også være lidt fjollet et helt år efter. Anyway, det er et sidespring. Det hvide i logoet er lavet med en belægning, så løverne nærmest springer i live under UV-lys - en cool lille detalje.

Englands nye udebanetrøje er nemlig - ligesom Nikes andre VM-trøjer, lavet med Nikes DRI-FIT-teknologi, der sikrer en både let og hurtigttørrende fodboldtrøje og som er topmålet af Nikes innovative teknologier. Det har Nike kombineret med deres såkaldte burnout væv og ventilationshuller skåret ud med laser, der sikrer den optimale åndbarhed hos spillerne.

For at sikre det perfekte og mest moderne fit har Nike taget deres 3D scannere i brug, og den nye England VM udebanetrøje er derfor noget mere tætsiddende end tidligere. Samtiig har Nike benyttet deres såkaldte dobbeltvævs-teknologi til at lave trøjen og dermed inkorporeret både polyester og bomuld i trøjen. Derved opnår man det bedste inden for både svedtransport og komfort og dermed de bedste forhold for at spillerne kan yde uhindret i Brasiliens varme.

Synes du selv at rød klæder dig bedre? Så forudbestil udebanetrøjen nu- kun 599,-.

Der er fyret godt op for nålestriberne på Englands nye VM-trøjer, og både udebane- og hjemmebanetrøjen holder fast Englands stolte traditioner. Resten er op til Rooney & Co - tøjet sidder i alle fald lige i skabet, om vi må.

Hvad synes du om Englands nye udebanetrøje? Er den noget for dig - og tror du at England kan gå langt i Brasilien til sommer ved VM? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.