Unisport WebTV: Joltter anmelder Adipure 11Pro II

Alting har sin tid, og nu kom tiden til Joltters anmeldelse af Adidas'seneste generation af deres Adipure-kollektion, nemlig 11Pro II. Dagens afsnit indeholder altså et kig på en af markedets, efterhånden, få ægte læderstøvler. Kig med her.

Udviklingen indenfor fodboldstøvler har i de seneste år virkelig taget nogle store skridt. Vi skal stadig lede længe mellem fodboldstøvler, hvis overdel udelukkende kommer i læder. Men selvom efterspørgslen synes at bevæge sig kontinuerligt væk fra læderoverdelen, så har Adidas stadig bevaret, i hvert fald en enkel fodboldstøvle i deres sortiment, som er lavet i deres Tauruslæder.

Hvis du vil have den nye Adipure 11Pro II kan du købe den nu - kun 979,-

Adipure 11Pro II hedder den og set fra Joltters synspunkt, klæder det Adidas at bevare læderet på en af deres fodboldstøvler. For denne type overdel kan stadig tilfredsstille et behov, som ikke findes i andre materialer på markedet, endnu.

Joltter er dog ikke langsom til at erkende at denne fodboldstøvle, nok ikke er til de mest tekniske fodboldspillere på banen. For den nyeste Adipure 11Pro II er lavet med nogle andre fokusområder, nemlig: Komfort. Og ifølge Joltter formår Adidas virkelig at pakke foden godt ind med deres 11Pro II. Faktisk så meget, at det nok lige er noget man skal vænne sig til, hvis man er vant til en tættere kontakt mellem foden og bolden.

Adidas har nemlig valgt at udstyre deres fodboldstøvle med den såkaldte Memory Foam, som er nogle ekstra støttepuder både under vristen og pløsen. Og læderoverdelen kombineret med Memory Foam skaber en noget vattet følelse. Så mens Adidas virkelig har sat komfort i førersædet med deres 11Pro II, så er boldfølingen ikke lige så tæt, som hos en række andre fodboldstøvler.

Er du mere til en anden farve? Så kan du også få den i Hvid/Blå - kun 1119,-

En anden ting som også er anderledes er 11Pro II's sål, som er lavet med deres nye Comfort Frame, med henblik på at yde større komfort og har samtidig også fået redesignet knopsystemet for at øge grebet i banen. Som Joltter understreger i hælen så har det redesignet system blandt andet givet plads til en ekstra knop under forfoden og sørger for at give en bedre fordeling af presset der kommer når man træder ned i jorden.

En ting der ud fra Joltters erfaring kan give gener i starten er hælkappen. For på trods af at Joltter valgte at gå en halv størrelse ned i forhold til sin normale Adidas størrelse, så oplevede han at hælkappen ikke gav den nødvendige lock-down. Det gav derfor også en negativ streg i regningen på en ellers komfortabel og solid fodboldstøvle, der absolut lever op til de løfter Adidas giver om den.

Overordnet set giver Joltter den nye Adipure 11Pro II en opadvendt tommelfinger. Man skal dog være opmærksom på, at 11Pro II ikke indeholder nogen af de skud- og dribleelementer, som vi ser i mange andre fodboldstøvler i dag og man skal derfor stole nok på sine egne tekniske egenskaber, da meget af boldfølingen forsvinder med denne fodboldstøvle. Er dette dog ikke et problem, så er den nye Pro11 II helt sikkert en fodboldstøvle, som yder retfærdighed til dine fødder.

Eller måske er Sort/Hvid/Neon mere din smag? Køb den nu - kun 1119,-

Adidas har helt sikkert haft komforten i fokus da de gik i gang med at lave den nyeste generation af 11Pro II fra deres Adipure-kollektion. Så meget at de nok har haft for lidt fokus på fodens kontakt med bolden igennem støvlen. Men hvad er du mest til? Komfort eller kontrol? Vi vil meget gerne høre om dine præferencer og eventuelle oplevelser med 11Pro II, så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.