Ecuador får VM trøjer fra Marathon som de eneste i Brasilien

Ecuador kvalificerede sig i år til sin blot tredje VM-slutrunde nogensinde. Det sydamerikanske land med Antonio Valencia som tropfører, kunne booke sin billet til Brasilien efter at de fik presset sig ind på den fjerde plads, der lige nøjagtig kunne sende dem direkte til VM. Som det eneste land, vil Ecuador optræde i trøjer fra det ecuadorianske mærke Marathon og vi har taget et nærmere kig på trøjerne.

Marathon har stået for Ecuadors landsholdstrøjer siden 1995 og det er derned tredje gang at de får lov til at designe La Tri-color's VM landsholdstrøjer. Marathon har fulgt et helt klassisk brief og der er ikke meget nyt ved hverken hjemme- eller udebanetrøjen.

Ifør dig Valencias VM trøje ved at købe den nu - kun 549,-

Det ecuadorianske landshold går under navnet "La Tri", som er en kælenavn for "De tre-farvede". Hjemmebanetrøjen er traditionen tro derfor også lavet i de tre farver som landets flag indeholder. Gul, Blå og Rød. Mest dominerende er den gule farve som også er hovedfarven i flaget. Det klassiske logo fra ecuadors fodboldforbund har Marathon valgt at bevare i præcis samme design, som det blev skabt for godt 87 år siden, da fodboldforbundet blev dannet i 1927.

Til udebanetrøjen har Marathon valgt at bruge præcis det samme design, dog med omvendt fortegn på farverne således at den blå farve er hovedfarven. Det er der heller ikke særlig meget nyt i, da Ecuador hovedsageligt har spillet i blå udebanetrøje, bortset fra et par enkelte gange, hvor den er kommet i hvid.

På begge trøjer har Marathon også placeret en vandmærket sol-lignende figur under fodboldforbundets logo, som dermed også fremhæver landets lange fodboldhistorie og patriotiske stolthed.For at fremhæve landets stolthed endnu mere har Marathon også lånt en strofe fra Ecuadors nationalsang og placeret den i indersiden af nakken. Den siger "Mas que el sol contemplamos lucir" (Mere skinnende end solen).

Vil du også skinne som solen? Køb Ecuadors VM trøjer allerede nu - kun 549,-

Ligesom vi har set i en række andre landsholdstrøjer, så har Marathon også valgt at benytte sig af de nyeste teknologier indenfor sportstøj. Således er Ecuadors VM trøjer lavet i Marathons Hidro-Tec, som er et åndedrætssystem, der skal optimere spillernes evne til at yde på banen, ved at opsuge fugt og sved og dermed bevare trøjens lethed under hele kampen. Stoffet er ligeledes lavet i et anti-bakterielt materiale og indeholder et UV-filter, der beskytter spillernes hud til enhver tid.

Ecuadors mandskab består ikke af en lang række stjernespillere, men landet spiller med et hjerte, som helt sikkert vil hjælpe dem på vej når de indtager de brasilianske stadions til sommer. Valencia og co. er placeret i Gruppe E og kan se frem mod at møde Schweiz, Frankrig og Honduras i kampen om at avancere til 1/8-dels finalerne.

Varm op til VM og køb Ecuadors VM trøjer nu - kun 549,-

Det har været interessant at gøre kendskab med Ecuadors landsholdstrøjer, som vil være ene om at have Marathons logo på brystet ved VM. Og selv om trøjerne ikke udskiller sig synderligt meget fra Ecuadors tidligere landsholdstrøjer, så er vi ikke i tvivl om at spillerne er stolte af at kunne repræsentere de tre farver under det første VM i Sydamerika siden 1986. Hvad synes du om de ecuadorianske landsholdstrøjer og hvilke chancer spår du dem til VM?