FC Bayern München samler på rekorder, ikke på titler

Hvad får du hvis du tager et holds tyske disciplin, en træners spanske temperament og blander det med en række absolutte verdensstjerner? Jo det er såmænd opskriften på et uovervindeligt hold. Bayern München kunne i tirsdag aften fejre det tyske mesterskab på rekordtid efter blot 27 spillerunder.

27 kampe, 25 sejre, 2 uafgjorte og 0 nederlag. Sådan lyder statistikken på det hurtigst titelvindene hold i Bundesligaen nogensinde. Det er første gang at et hold kan løfte det tyske trofæ så tidligt på sæsonen. Og det er er på trods af, at Bayern München inden sæsonen skiftede træner. Noget som ofte har vist sig at skabe lidt uro i truppen. Men ikke hos de forsvarende mestre fra München.

Inden denne sæson var der da også mange der spurgte sig selv, hvor meget Guardiola egentlig kunne forbedre ved et hold, som den foregående sæson havde vundet alt, hvad der kunne vindes. Nu står vi med syv spillerunder tilbage og må bøje os i støvet for Pep Guardiola og Bayern München, som har formået at gøre det umulige og overgå sidste års imponerende sæson.

I en video fra Adidas taler Pep om, hvordan det er at vinde sin første sæson med sit nye hold fra München og også, hvordan han har imødekommet udfordringen ved at skulle holde det høje niveau oppe.

Indtil videre kan Bayern sætte hak ved to titler, nemlig VM for klubhold og altså den tyske Bundesliga. De er stadig på jagt efter den tyske pokalturnering og så har de stadig muligheden for at blive det første hold nogensinde til at vinde pokalen med de store ører to år i træk. Og det ville da være passende at skrive sit navn på endnu en rekord, nu hvor de er i gang.

Pep har da i hvert fald ikke tænkt sig at hvile på laurbærene endnu: "Jeg håber at de (klubben og fans, red.) er glade, men de har selvfølgelig vundet masser af titler, så det er jo også bare endnu en til samlingen. Men jeg føler at vi kan forbedre ting, så vi kan se frem mod at blive bedre"

Bayern München har i noget tid bygget deres uovervindelighed op. Således har de nykårede tyske mestre ikke prøvet at tabe en kamp i Bundesligaen i 52 kampe i træk. En imponerende rekord, som ikke ser ud til at blive brudt foreløbigt. Men hvad siger du til de tysker Rekordmeisters og ikke mindst Guardiolas rolle holdets succes. Er det her det bedste Bayern hold i historien? Og er det sågar det bedste hold i hele Europas historie? Vi vil meget gerne høre din mening, så del endelige dine tanker med os i kommentarfeltet herunder.