Nike og Portugal lancerer stilet ny VM udebanetrøje

Nike og Portugal har løftet sløret for A Seleção's nye udebanetrøje, som Cristiano Ronaldo & Co. skal bruge under VM, hvis de støder ind i et rødt modstanderhold. Vi har haft Portugals trøje under luppen - se med her.

Tidligere på måneden så vi lanceringen af Portugals hjemmebanetrøje i den klassiske røde farve, og nu har Nike så fuldendt Portugals VM-setup med en ny, frisk udebanetrøje i Hvid/Navy. Trøjen er inspireret af de historiske farver for landet, som oprindelige var hvide og blå - og faktisk var det i mange år helt indtil 1910, hvor det nye, røde og grønne flag blev indført.

Du kan allerede varme op til VM med Portugals VM trøje - kun 599,-

Netop de hvide og navy - mørkeblå - farver ses på Portugals nye udebanetrøje, som er blevet lavet med en helt hvid grundfarve og tynde, navy striber på ærmerne og kina-kraven hvilket giver et stilet og elegant look.

Cristiano Ronaldo er ganske begejstret for den nye udebanetrøje, og siger "den nye trøje er meget imponerende, og den hvide farve er virkelig stilet. Jeg kan ikke vente med at bære den. Det er den ultimative ære at repræsentere sit land som fodboldspiller og bære landsholdstrøjen med stolthed. Jeg er sikker på at den nye udebanedragt vil give holdet troen på at vi kan levere for vores fædreland."

Faktisk er det langt fra første gang, at Portugal tropper op til en slutrunde med en hvid/blå udebanedragt i holdtasken - og både tilbage i 1966, 1998, 2000, 2002 og 2004 havde A Seleção en hvid udebanetrøje med mørkeblå shorts. Den nye udebanetrøje vender derfor lidt tilbage til traditionerne efter at have haft en hvid/grøn/rød udebanetrøje siden 2008.

"Vi ønskede at give Portugal en klassisk og sofistikeret udebanetrøje, som indfanger den flamboyante brilliance, som deres fodbold udstråler - og som de kvalificerede sig til Brasilien med," siger Martin Lotti, Global Creative Director i Nike Football.

Ligesom de andre landsholdstrøjer der er produceret af Nike, indeholder Portugals udebanetrøje også de nyeste teknologier. Trøjerne er nemlig lavet i det velkendte Dri-Fit materiale, der sørger for at lede fugt og sved væk fra kroppen. Det har Nike kombineret med ders burnout væv og ventilationshuller skåret ud med laser, der sikrer den optimale åndbarhed hos spillerne.

Elsker du Portugal og Cristiano? Køb deres nye VM-trøje nu - kun 599,-

Nikes 3D scannere er også blevet taget i brug ved udviklingen af A Seleçãos landsholdstrøje. Ved at scanne spillernes kroppe har Nike sikret et perfekt fit. Samtidig er Portugals udebanetrøje lavet med en såkaldt dobbelt-vævet metode, som inkorporerer både polyester og bomuld for at give det bedste i både svedtransport men også sikrer en blødere fornemmelse samt en mere moderne pasform når spillerne har trøjen på.

Med andre ord kan Cristiano Ronaldo, Pepe, Joao Moutinho og resten af Portugals landshold gå på banen iklædt en stilet udebantrøje, hvis de støder ind i et hold, der også spiller i rød. Det bliver dog ikke tilfældet i gruppespillet, hvor Portugal møder Tyskland, Ghana og USA - og derfor kan udebanetrøjen altså tidligst komme i spil i 1/8-delsfinalen hvis CR7 & Co. kommer så langt.

Du kan gå ind og få Portugals nye VM udebanetrøje nu - kun 599,-

Hvad synes du om Portugals nye udebanetrøje med reference til både tidligere udebanetrøjer og de historiske portugisiske farver? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook eller Twitter hvor vi meget gerne hører din mening.