Unisport Uncut Episode 8: Vævede fodboldstøvler og giveaways

Unisport Uncut er tilbage! Hvis du skulle sidde og undre dig over, hvad Joltter og Jakob har haft hovederne inde i, de sidste to måneder, så behøver du ikke undre dig længere. I 8. episode af Unisport Uncut, tager de en snak om en krig under opsejling og så var der jo også lige en give away, som skal annonceres.

De seneste to måneder har været iblandt de absolut mest begivenhedsrige og hektiske måneder i fodboldstøvlens historie. Tilsynladende har Nike og Adidas besluttet sig for at gøre 2014 til et sandt fodboldstøvle kapløb.

Med VM for døren har både Nike og Adidas valgt at kaste deres fodboldstøvler ned i malerspandene og sende deres siloer ud i alverdens farvevarianter, som på hver deres vis hylder det forestående VM i Brasilien. Det er blandt andet blevet til en Fast Forward serie, der hylder Nikes Mercurial-kollektionen og de fire foregående VM-slutrunder og senest Adidas' Earth Pack, hvis farver er inspireret af den Brasilianske regnskov.

Men som om det ikke var nok, så de to giganter også valgt at ændre grundreglener for fodboldstøvlen. Og her, snakker vi ikke bare om farven, men selve materialerne og formen på en fodboldstøvle. Således blev krigen om den vævede fodboldstøvle sat i gang af Adidas i midten af februar måned, da de præsenterede verden for Samba Primeknit. Verdens første fodboldstøvle med en strikket overdel.

En uge senere meldte Nike sig ind i kampen med deres Flyknit fodboldstøvle, med en ankelsok. Et koncept som Adidas lige nøjagtigt kom først med, da de viste et billede af deres konceptstøvle Primeknit FS. Joltter og Jakob tager en snak om alle disse begivenheder. Hvad synes de om støvlerne og hvor tror de at udviklingen er på vej hen?

Og ja, så nåede vi jo også 50.000 subscribers i starten af denne måned og derfor lovede vi jo også en af vores trofaste brugere en give away. Nemlig et par af Jerome Boatengs Tiempo Legend V med hans signatur på. Vil du vide om du vandt? Se med i videoen øverst oppe.

Man har virkelig skullet holde tungen lige i munden, for at følge med i det fodboldstøvlræs, der har stået på, siden sidste episode af Unisport Uncut. Men Joltter og Jakob har alligevel fundet tid til at sætte sig ned og tage en snak om alle de ting der er sket siden sidst. Hvad har været din absolut favorit begivenhed, siden sidste Uncut episode? Vi hører meget gerne, hvad du har at fortælle os, så efterlad dine kommentarer i feltet herunder.