Cristiano Ronaldo luftede sine nye FF '10M i El Clasico

El Clasico er sjældent fattig på begivenheder. Gårsdagens opgør var bestemt endnu et af de opgør, hvor man ikke skulle blinke med øjnene, hvis man ikke ville gå glip af noget. Som lovet, havde Cristiano Ronaldo iført sig den nye Mercurial Vapor IX i Lilla/Orange, som er en hyldest til hans Superfly II fra 2010.

Verdens bedste fodboldspiller 2013 måtte desværre se sig slået af sin direkte modstander Lionel Messi, både på det personlige plan og holdmæssigt. Med et hattrick overstrålede Messi endnu engang alle og sørgede dermed for at lukke hullet op til Real Madrid og Atletico Madrid i et historisk tæt titelræs. CR7 nåede imidlertid også at glimte i perioder og det var blandt andet takket være hans fodtøj.

I fredags præsenterede Nike deres sidste Mercurial Vapor IX farvevariant i deres VM-serie. Fodboldstøvlen hylder Cristianos Superfly II fra VM i Sydafrika i 2010 og rent æstetisk lægger den sig helt op af den lilla/orange Vapor. Med samme farvekombination blev den nyeste generation af Mercurial-kollektion altså helt fuldendt og Nike har dermed samlet det bedste af det bedste i deres VM-serie.

Og det bedste af det bedste var lige præcise, hvad der var samlet i søndagens Clasico-opgør. Cristiano Ronaldo, der også er blevet set til træning med den nye farvevariant, lod da således heller ikke vente på mål med sine nye fodboldstøvler. En enkel scoring på straffespark blev det til, det er dog næppe det sidste vi har set i denne støvle.

Da Cristiano spillede med sine Superfly II under VM i 2010 blev han rent faktisk kåret som Man of the Match i alle tre indledende gruppekampe. Selv om han ikke kom lige så godt fra land med sine nye Mercurial Vapor IX FF '10M, så er vi ikke i tvivl om CR7 nok skal komme efter det. Fodboldstøvlerne er nemlig ikke teknisk anderledes end hans støvler fra Reflictive Pack og dem har han jo haft stor succes med at spille i, så mon ikke at Cristiano har en masse godter i posen til os.

De skarpe øjne vil imidlertid bemærke at Nikes Speed Control teknologi ikke befinder sig på Cristianos version af den nye FF '10M. Tilsynladende foretrækker Cristiano at spille uden den populære tekstur og holder sig dermed til Teijn overdelen, som giver en mere læderemulerende finish til støvlen. Vi kan ikke helt finde ud af, hvad vi foretrækker, men hvad foretrækker du?

Vi havde glædet os til at se Cristiano i sine nye Vapors og det var bestemt ikke nogen skuffelse at se ham løbe rundt i de lilla og orange farver, som ledte tankerne lidt tilbage til VM i 2010 og en vis Superfly II Elite Series, som bestemt vandt nogle hjerter med på sin vej. Hvad synes du om Cristianos nye fodboldstøvler. Spiller farvekombinationen eller er den for 2010? Som altid vil vi gerne vide, hvad du mener. Så skriv din kommentar i feltet herunder.