Weekendens støvlespots: Fast Forward, men ingen Primeknit

Sidste uge var en begivenhedsrig weekend. Med Suarez ventede Primeknit og Nikes farvelancering af deres fire siloer, var der rigeligt at se til. I denne weekend foregik der også et par interessante ting på fodboldstøvlefronten, som selvfølgelig ikke er gået forbi vores opmærksomhed.

Luis Suarez (Liverpool FC) - F50 Adizero Blå/Hvid

Vi starter, hvor vi sluttede i sidste uge, nemlig hos Luis Suarez. Som bekendt havde han iført sig sine Samba Primeknit i kampen mod Manchester United, hvor han jo også lukkede og slukkede kampen med sit mål til 3-0. Om det er fordi at Suarez ikke var tilfreds med sine nye fodboldstøvler eller om han blot giver dem en restitueringspause ved vi ikke, men i hvert fald var han tilbage i sine gode gamle Adizero i blå og hvid. Og mon ikke at han har det fint med det. I hvert hjalp de ham med at score sit 26., 27. og 28. Premier League mål.

Marouane Fellaini (Manchester United) - Warrior Sports Gambler Blå/Rød

I sidste uges farveeksplosion gik det os helt diskret over hovederne at Marouane Fellaini rent faktisk også gav debut til sin nye farvevariant af sine Gambler. Selvom de fik en noget skidt start at køre på, så må man sige at Fellaini er kommet godt efter det med to sejre og overbevisende præstationer. Han ligner mere og mere en spiller der skal hjælpe Manchester United tilbage på rette spor og hans skifte fra Hvid til Blå/Rød ser ud til at have givet ham et skub i den rigtige retning.

Wayne Rooney (Manchester United) - Nike Hypervenom Gul/Sort

En spiller der i den grad fik givet bolden et rigtigt skub i den rigtige retning i weekenden må siges at være Wayne Rooney. Han må nok tage æren af at have scoret weekendens om end flotteste så i hvert fald vildeste mål og det kan han jo nok også takke sine elskede Hypervenoms for. I den nye giftige gule og sorte farvevariant sørge Rooney med to scoringer for at sende lidt glæde og tro tilbage til Manchester, som har oplevet bedre tider end de gennemgår lige i øjeblikket.

Christian Eriksen (Tottenham Hotspurs) - Nike Mercurial Vapor IX FF '06M

Christian Eriksen har nok sovet bedre end de fleste i nat. Med to scoringer spillede han en direkte afgørende rolle i Tottenhams comeback-sejr på 3-2 efter at have været nede med 0-2. Eriksen er blandt de spillere, der vil iføre sig Nikes nye Magista Obra når den kommer ud. I mellemtiden bruger Christian Eriksen stadig sin tid med Mercurial-kollektionen. Efter sidste uges nye farvelancering, er Eriksen således også hoppet ned i den gule og grønne fodboldstøvler, der jo som bekendt hylder den populæer Vapor III fra VM i 2006.

Andrew Duarante (Wellington Phoenix) – Puma evoPOWER 1 Navy/Orange/Hvid

Pumas evoPOWER har absolut slået igennem som en populær fodboldstøvle. Med spillere som Balotelli, Fabregas og Reus i deres stab, er der ingen tvivl om at power-støvlen er kommet for at blive. For nyligt kunne Puma så præsentere en ny farvekombination i Navy/Hvid/Orange. Den kombination har Andrew Duarante fra Wellington Phoenix i Australien tilsynladende forelsket sig i. Der var dog ikke meget power at hente i støvlerne i denne weekend, hvor Wellington fik et rap over fingrene med et nederlag på 4-0.

Zhang Chengdong (Beijing Gou’an) – Nike CTR360 Maestri III

Det er ikke hver dag man ser det. Vores egen Jakob og Joltter har gjort det med et par af deres Hypervenoms, men også Zhang Chengdong fra Beijing har gjort det. Spillet i to forskellige favervarianter af den samme fodboldstøvle. I dette tilfælde har Chengdong kastet sin ubestridte kærlighed til Nikes populære CTR360 Maestri III, der jo som bekendt snart vil blive erstattet af Nikes Magista Obra. Hvad der ligger bag dette noget alternative valg, ved vi ikke, men Chengdong skal da have point for at skille sig ud fra mængden.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor IX FF '10M

Vi slutter selvfølgelig denne uges støvlespot et uundgåeligt sted - nemlig på Bernabeu og med linsen zoomet helt ind på Cristiano Ronaldos hyldest til sine egne Superfly II fra 2010. Det var forventet at Cristiano skulle optræde i disse fodboldstøvler og sikken kamp de fik lov til at optræde i. Selvom Real Madrid måtte se sig slået på målstregen og selv om Messis hattrick nok vil være på manges munde i dag, så vil vi alligevel give spotlyset til Cristianos fodboldstøvler, som jo er den seneste i Nikes Mercurial VM-serie. Spørgsmålet er så bare, hvad der er i vente nu. Vil Cristiano spille i denne fodboldstøvle til VM eller har Nike noget nyt i ærmet til os? Det kan kun tiden fortælle os.

Endnu en weekend og endnu et støvlespot er overstået. Vi havde selvfølgelig et ekstra øje på El Clasico, som endnu engang leverede varen både, hvad angår spillet på banen og valget af fodboldstøvler. Har du set noget som er gået forbi vores øjne? Så del det endelig med os. Du skriver bare i feltet herunder.