Unisport WebTV: Interview med Jores Okore

I forbindelse med lanceringen af den danske landsholdstrøje, for et par uger siden havde Unisport sendt Joltter og et kamerahold afsted for at være med ved præsentationen. I den forbindelse, var der også tid til at besøge et af Danmarks helt store talenter, nemlig Jores Okore, som har slået sine pløkker ned i London. Vi tog en snak med ham om drømme, karriere og fodboldstøvler.

Det er ikke hver dag at Danmark kan prale af at have et af de største forsvarstalenter i Europa. Før Jores Okore blev alvorligt skadet med sit knæ i starten af denne sæson, nåede han et kort øjeblik at slå sit navn fast i England, som super "catch" af Aston Villa. Siden har han kæmpet for at komme tilbage på grønsværen, for at vinde sin plads tilbage i Aston Villa, men især også for at komme tilbage på landsholdet på vejen mod EM i 2016.

Du kan få dit eget eksemplar af Adidas F50 Adizero lige her - fra 1.329,- kr.

Da Joltter mødte Okore var det en glad og afslappet mand, som var klar på at tage en lille snak om sit liv og ikke mindst dele nogle værdifulde råd til de mange håbefulde fodboldsspillere rundt omkring i Danmark, som drømmer om at nå helt op på samme niveau som Okore.

Okore fortæller da også, at han selv var en af de håbefulde knægte, som drømte om at nå helt til tops med sin fodbold. Han vidste dog også godt at det krævede hårdt arbejde til at blive mindst lige så god, som hans tidligere kollegaer i Superligaen.

Om landsholdet betragter Okore det som en kæmpe ære at kunne få lov til at repræsentere de rød/hvid farver. Specielt glæder han sig over at han kan betale lidt af den glæde, som Danmark har givet ham, tilbage ved at spille i nationaldragten.

Lidt atypisk fortæller Okore også at han ikke er så vild med at spille i en "klassisk" forsvarsstøvle som f.eks. Copa Mundial eller lignende. Tværtimod foretrækker Okore at spille i letvægterstøvlen F50 adiZero. Man skulle ellers tro at en kompromisløs forsvarsspiller som Okore ville spille med en fodboldstøvle der yder lidt mere beskyttelse, men som Okore selv siger med et glimt i øjet: "Det er ikke mig som kommer til skade, det er altid de andre der kommer til skade når jeg tackler." Måske har Okore dog lige glemt at han sidder ude med en langtidsskade.

Du kan få dit eget eksemplar af Adidas F50 Adizero lige her - fra 1.329,- kr.

Jores Okore var glad for at kunne dele lidt af sit liv med Joltter og Unisport. Der er ingen tvivl om at resten af Danmark glæder sig til at have den stærke midterstopper tilbage i de rød/hvid farver, når EM-kvalifikationen sætter i gang til efteråret. Er Okore Danmarks største forsvarstalent siden Daniel Agger? Og hvad synes du om hans valg af fodboldstøvler? Som altid er vi lutter øre, når du deler dine tanker med os, så smid dine kommentarer i feltet herunder.