Med lanceringen af Nike Magista Obra trådte Nike ind i en ny æra for fodboldstøvler med en vævet overdel og den ikoniske Dynamic Fit Collar. Vi har hevet Magista Obra fodboldstøvlen i studiet for at se nærmere på teknologierne bag - og i dag handler det om touch.

Nike har med lanceringen af Magista lagt godt og grundigt i kakkelovnen op til VM, hvor de nu ser frugten af 4 års arbejde med masser af forskning og innovativ tænkning. Resultatet? Nike Magista Obra.

Vil du gerne have den seneste information om Nike Magista og få at vide så snart den kan forudbestilles? Så sign up på e-mail eller SMS lige her for seneste nyt.

Det er dog ikke hvilken som helst fodboldstøvle, Nike lancerede for nylig i Barcelona - den er nemlig lavet med en vævet overdel af Nikes revolutionerende Flyknit-materiale. Og nå ja, så har den en ankelsok. Yep, helt rigtigt - en ankelsok, som kaldes Dynamic Fit Collar.

Alt dette er med til at fjerne så mange distraktioner som muligt fra Nike Magista, og derfor give en utroligt rendyrket oplevelse til den kreative midtbanespiller.

Og netop med midtbanespilleren in mente har Nike har fokus på fittet i Nike Magista men også boldfølingen. Denne er ifølge Nike helt udsædvanligt præcis og barfodsagtig takket være Flyknit-teknologien og den derved supertynde overdel - men der er faktisk lidt mere under kølerhjelmen end bare Flyknit. Hvordan det påvirker touchet, kan du høre Jakobs gennemgang af herover.

Vil du gerne have den seneste information om Nike Magista og få at vide så snart den kan forudbestilles? Så sign up på e-mail eller SMS lige her for seneste nyt.

Hvad siger du til den nye Nike Magista fodboldstøvle, og glæder du dig til følelsen af at have en vævet overdel på fødderne, når støvlen lander senere på året? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.