Adidas præsenterer: Adizero F50 Glow/Earth

Det er som om at farveræset aldrig stopper. Bedst som man troede at Adidas ville tage et lille pusterum, med deres nyelige præsentation af Crazylight, så har Adidas smidt en ny opdatering af deres adizero F50 på banen - Adizero Glow/Earth, og den nye støvler lever dermed op til de lyse farver, som F50-kollektionen altid har repræsenteret.

Med VM lige for døren har Adidas i de seneste måneder virkelig sat trumf på lanceringer af deres fodboldstøvler. En række kollektioner med nye sambafarver, Messi's signaturstøvle, Samba Primeknit og i mandags med Adidas Crazylight har gjort at vi har holdt skarpt øje med Adidas' aktiviteter. Denne adizero Glow/Earth er således den seneste lancering.

Du kan allerede nu gå ind og forudbestille den nye Adizero Glow/Earth- kun 1469,-.

Den tekniske del af fodboldstøvlen bevarer således status quo. Så selv om Adidas er i frit fald, hvad angår vægten på deres fodboldstøvler, så siger vægtskålen stadig 150 gram, hvilket stadig er en vægt, som er svær at sige et eneste ondt ord om. Dette er en fodboldstøvle, som ikke holder nogen tilbage.

Ved overdelen har Adidas bevaret den stærkt tyndslebede version af det teknologisk avancerede Hybidtouch materiale, som altså blev en del af den seneste generation af F50-kollektionen. Hybridtouch-materialet giver en enormt smidig overdel.

Hybridtouch overdelen er lavet, så det emulerer læder og på den måde kombinerer alle de gode ting fra mikrofiber og læder. Det er et super smidigt og tyndt materiale, som smyger sig efter foden, men som samtidig også optager mindre vand. Samtidig holder det længere og overstrækker ikke på samme måde som læder. Hybridtouch materialet er blevet valgt efter feedback fra Adidas' proffesionelle, der gerne ville have en blødere overdel end tidligere generationer.

Hvis vi dog skal fremhæve en ting ved den nyeste variant af adizero F50, så er det måden Adidas har valgt at designe overdelen bagest på støvlen, som er lavet i et semi-transparent materiale, som giver et forfriskende og udfordrende element til designet på fodboldstøvlen, som forventes at blive båret af topspillere som Bastian Schweinsteiger og Diego Costa.

Er du vild med den nye adizero Glow? Forudbestil den nu- kun 1469,-.

Knopsystemet er stadig som vi kender det fra den seneste generation og bærer derfor stadig rundt triangulære knopper, der som bekendt er blevet lavet en smule mere aflange på den ene side, hvilket tillader en større kontaktflade med jorden, når der skal overføres energi. Det sikrer et effektivt afsæt, både når der accelereres og skiftes retning. Det giver da også god mening når man tænker på at Adidas har haft fokus på acceleration, sidelæns retningsskift samt rotationer.

Er Adizero Glow blevet din nye favorit? Forudbestil den nu- kun 1469,-.

Den nyeste farvariant til adizero F50-kollektionen hedder Glow/Earth og er en blanding mellem en gul og grøn farve. Samtidig har Adidas lavet en semi-transparent tekstur på den bageste del af foden, som giver nyt liv til designet på fodboldstøvlen. Hvad er din mening om den nyeste variant? Falder den i din smag? Del gerne dine kommentarer med os i feltet herunder.