Laudrup & Høgh inviterer hele Danmark til Streetsoccer

Når solen for alvor kaster sine stråler over de danske gader, så vil vi også se en masse fodboldelskere hoppe ned i det lokale "bur" og spille noget streetfodbold. Laudrup & Høgh inviterer traditionen tro til deres årlige Street-turnering, som vil finde sted rundt omkring i hele Danmark. Skal du være med i år?

Hvad enten du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland så skal du selvfølgelig ikke snydes for at kunne deltage i dette års Laudrup & Høgh Street turnering. Der vil blive dystet i følgende aldersgrupper: Årgang 99 + 00 Årgang 01 + 02 Årgang 03 + 04 Årgang 05 + 06 Så nu er det bare op til dig at samle vennerne, iføre dig streetskoene og tilmelde dig den indledende runde i din nærmeste by.

Find din nærmeste by og tilmeld dit hold nu - kun 500,- pr. hold

Laudrup & Høgh Street er et tilbagevendene tiltag som samler alle fodboldelskere om den populære form for fodbold, som sender tankerne tilbage til ungdomsårene i skolegården eller de sene sommernætter over i buret, hvor de tekniske finesser og detaljer blev fremvist i stor stil.

Turneringen afholdes i seks forskellige byer rundt omkring i Danmark, mens finalestævnet vil finde sted i Odense, hvor finalen ligeledes blev afholdt sidste år med stor succes. Der er maksimalt plads til 10 hold i hver årgang og holdene kan bestå af rene drenge- eller pigehold, eller mixhold. Alle vil dyste mod hinanden i samme rækker.

Find din nærmeste by og tilmeld dit hold nu - kun 500,- pr. hold

Hvert stævne skal starte kl. 9.15 og varer til senest kl. 17.00. Kampene foregår på 2 baner (15 x 22 m), der er bygget op med bander og omsluttet af net. Udover at der vil blive spillet en masse fodbold, vil arrangementet også bestå af masser af konkurrencer for både deltagere og tilskuere, hvor der vil være mulighed for at vinde en række forskellige præmier. Så har du mod på at finde et par venner, så sørger Laudrup & Høgh for at skabe de bedste omgivelser for at hylde fodbolden.

Find din nærmeste by og tilmeld dit hold nu - kun 500,- pr. hold

Lyder turneringen lige som noget for dig og dine venner, så kan du allerede tilmelde dit hold nu. Så har du mod på at vise Danmark dine tekniske kundskaber, så er Laudrup & Høgh Street-turneringen perfekt for dig. Hvem skal du have med på dit hold? Vi vil meget gerne høre om du har tænkt dig at deltage i år og hvem du skal have med på dit hold. Så efterlad dine kommentarer i feltet herunder.