Gareth Bale gav debut til sine nye Adidas Crazylight

I mandags præsenterede Adidas deres næste skridt mod deres 99 gram konceptstøvle. Resultatet var Adidas Crazylight med en svimlende let vægt på 135 gram. Og hvem skulle ellers være frontfigur for den fodboldstøvle end lynet fra Wales, Gareth Bale? Gårsdagens CL opgør mod Schalke 04 var første officielle optræden i støvlen.

Han startede godt nok på bænken, men allerede efter 8 minutter blev fartstriberne fra Adidas Crazylight officielt præsenteret for verdenen, da Jese måtte lade sig udskifte med Gareth Bale. Og han brokker sig næppe over debuten med sine nye speedstøvler.

To gange kunne Bale nemlig sætte sit navn på assisten, ligesom han flere gange i løbet af kampen fik vist prøver på, hvor hurtig han rent faktisk er. Og der er ingen tvivl om at med bare 135 gram på hver fod er Bale i hvert fald næppe blevet langsommere.

Vi har har rent faktisk set Bale træne i sine Crazylight et par gange i løbet af de sidste uger, så støvlerne er ikke helt fremmede for hurtigløberens fødder. Adidas har formået at skabe denne ekstremt lette fodboldstøvle ved at benytte sig af deres absolut nyeste letvægtsteknologier.

Således er overdelen lavet et mikrofiber-materiale, der både er tyndt, stærkt og smidigt, og oven i det hele reducerer vægten betydeligt i forhold til andre letvægtsstøvler. Det er dog ikke det eneste område Adidas har været i stand til at skære væk.

Både på sålen og knopsystemet har Adidas formået at reducere vægten, blandt andet ved at fjerne et par knopper og lavet knopfigurationen om. Sålen hedder stadig Sprintframe 2.0-sål med Speedtraxion knopsystem - til gengæld er det hele slebet endnu tyndere end tidligere ligesm det er blevet behandlet med en anodiseret belægning, som sikrer den lave vægt og et stærkt materiale.

Og så kan vi jo ikke komme udenom, at havde vi problemer med at finde Bale på banen tidligere, så sørger det nye Crazylight design da i den grad for at spillerne aldrig vil være i tvivl om, hvor Bale befinder sig på banen. Hvilket for modstandernes vedkommende sandsynligvis vil være langt ude i horisonten.

Det var en fornøjelse endelig at se Gareth Bale i en officiel fodboldkamp med sine svimlende lette fodboldstøvler. Og vi må sige at generelprøven gik upåklageligt. For den helt alvorlige test må siges at være på søndag når de to spanske giganter tørner sammen i El Clasico. Hvad er din dom på Adidas Crazylight? Falder den i din smag? Del gerne dine kommentarer med os i feltet herunder.