Nike kan tilsynladende ikke få nok af farveskifte. Og det er den dødbringende Hypervenom-kollektion offer for. Knap er den seneste farvevariant i Gul og Sort landet, før Nike har hevet farvepaletten frem igen. Denn gang er Nike kommet frem til en farvekombination i Sort og Hvid, med touch af grøn. Se med, mens vi tager et kig på den her.

Hvis du betragter dig selv, som en topangriber og gerne vil skabe frygt på fodboldbanen, så synes det eneste rigtige valg i øjeblikket at være Nikes dødbringende våben - Hypervenom. Med Neymar, Rooney og Lewandowski som frontfigurer, kan der vist ikke herske nogen tvivl om Hypervenoms popularitet.

Skabt til spilleren med et stort behov for skarpe og hurtige vendinger, har Nike udviklet Hypervenom-kollektionen ud fra fire hovedområder: Fit, Touch, Traction og selvfølgelig Design. Og design må virkelig siges at være et område Nike har valgt at pleje. Således er den seneste farvekombination den 8. i rækken af officielle farver.

Med den nye farvekombination i Sort/Hvid/Grøn giver Nike nu også dem, med som er lidt farveræd også muligheden for at med på Hypervenom-moden. Hvid er efterhånden gået hen og blevet det nye sort, så kombineret med sort får støvlen en helt klassisk aura over sig. Den bliver dog i den grad brudt af den grønne farve på det store swoosh over vristen.

Ligesom med alle andre Hypervenom fodboldstøvler, er denne også lavet med det fleksible og lette NIKESKIN materiale, som er særligt tyndt og yder en helt særlig følelse mellem foden og bold. Sammensat med den nyudviklede anatomiske læst GF13, er Hypervenom skabt til at tilpasse sig mange forskellige fødder. Dermed er du sikret en helt unik føling med bolden, da du næsten vil føle det som at du spiller barfodet. Nike har dog sørget for at øge boldfølingen ved at skabe en overdel med mange små fordybninger, som skaber en optimeret friktion mellem fodboldstøvlen og bolden.

Nike har naturligvis også brugt deres ACC-teknologi, som bevarer grebet om bolden uanset vejrforholdene. Teknologien er således indarbejdet i alle Nikes siloer og består af en særlig behandling, der bliver tilføjet under selve produktionen af fodboldstøvlerne. Dermed imødekommer Nike en stor problemstilling, der ikke blot eksisterer i vores elskede danske land, men særligt også i de britiske lande, hvor regnguderne mindst lige så ofter besøger.

Det sidste element i Nikes Hypervenom er traction, og det har de sørget for at optimere ved hjælp af fodboldstøvlens underdel. Den nye ydersål er således lavet i et tå-split, hvor kræften fra storetåen er blevet sat i fokus. Når en spiller sætter af, er det nemlig fra storetåen at al energi udspringer fra og derfor sørger den nye sål for at få det optimale ud af kroppens naturlige bevægelser.

Med Hypervenom er Nike også gået tilbage til det helt klassiske knopsystem med runde knopper. Det har de gjort for at give spilleren den største bevægelsesfrihed, da knopperne både skyder hurtigere ned og op af jorden. Dermed tilgodeser de angriberens behov for at kunne lave hurtige vendinger og retningsskift i alle retninger.

Populariteten på Nikes Hypervenom-kollektion er indiskutabel og vi må erkende at Nike i den grad lever op til deres løfte når de siger at et af fokusområderne på deres senese silo er design. Denne farvekombination i Sort/Hvid/Grøn er således den 8. i rækken. Hvad synes du om den nyeste farvevariant og, hvilken af de 8 farvekombinationer er din favorit? Som altid inviterer vi dig til at dele dine tanker med os. Du skal bare skrive i kommentarfeltet herunder.